Flora party & event presenteert: Flora Beach!

Vanaf 7 juni (dinsdag) tot en met 11 september (zondag) is er in Boskoop een ware beach arena te vinden! En wel bij Flora Boskoop aan de Parklaan.  Via deze weg willen wij beachvolleyballers in de omgeving op de hoogte brengen van deze unieke mogelijkheid. In de buurt van uw thuislocatie en met een heerlijk terras bij het veld om ook na het volleyballen te genieten van een koele versnapering.

Hoe komt het eruit te zien?
Wij verzorgen 2 beachvolleybalvelden op het parkeerterrein naast Flora Boskoop. De veldafmeting per veld is 8 x 16 meter. Uiteraard hangen wij hier een net op en liggen er lijnen. De velden worden afgezet met een grote ‘omheining’, zodat de ballen niet op het terras of in de sloot komen. Naast de velden worden twee omkleedunits geplaatst, waar gebruik gemaakt van kan worden. Zo houden we het zand buiten Flora Boskoop.  Bij mooi weer is het terras geopend en kan hier een koel drankje etc. genuttigd worden. Het terras is alleen op aanvraag af te huren.

Hebben jullie ballen of nemen wij die zelf mee?
Het is mogelijk om via ons bellen te reserveren. Wij hebben een aantal ballen die tegen een borg van € 20,00 per bal te gebruiken zijn. Wij vragen u wel dit tijdig van te voren aan ons door te geven. Uiteraard bent u vrij om zelf ballen mee te nemen.

Wat zijn de mogelijkheden en wat kost het?
Wij bieden verenigingen, teams en overige gezelschappen aan om bijvoorbeeld bij ons te komen trainen of een toernooi te organiseren. Om alles in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij iedereen van te voren de velden te reserveren, zodat we een goede planning kunnen maken en we teleurstellingen
voorkomen.

Voor verenigingen bieden wij onderstaande prijzen:
Toernooi
Per toernooidag  (9.00 – 21.00 uur) – € 150,00 (op basis van eigen organisatie & wedstrijdleiding)

Training /  vrije speelavond
Week & weekend tarieven:
1 veld – € 15,00 (1 uur) – € 25,00 (2 uren)
2 velden – € 25,00 (1 uur) – € 45,00 (2 uren)
Zomerabonnement 1 veld (1 uur) – € 170,00 (elke week 1 avond, gehele periode (13 weken))
Zomerabonnement 2 velden (1 uur) – € 285,00 (elke week 1 avond, gehele periode (13 weken))
Zomerabonnement 1 veld (2 uren) – € 285,00 (elke week 1 avond, gehele periode (13 weken))
Zomerabonnement 2 velden (2 uren) – € 520,00 (elke week 1 avond, gehele periode (13 weken))
Overige prijzen op aanvraag.

Kunnen we er ook een BBQ bij reserveren?
Gezellig de toernooidag afsluiten met een BBQ? Dat kan! Wij nemen graag de mogelijkheden en wensen met jullie door. Reserveren kan vanaf 10 personen en is altijd op aanvraag. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Mogen we eigen consumpties / etenswaren gebruiken op het terras van Flora Beach?
Dit is niet toegestaan. U bent te gast bij horecagelegenheid Roos eten & drinken / Flora party & event en zij bieden diverse versnaperingen.

Nu al enthousiast?? Neem gerust contact op om uw wensen door te nemen en te reserveren!

See you on Flora Beach this summer!

Met vriendelijke groet,
Team Flora Beach
Flora party & event
Parklaan 4 – 2771 GB Boskoop

0172-76604