18 september

Inter Rijswijk D4 – Timios D1

Dit seizoen komt het jonge Dames 1 team uit met de 2 ervaren spelers Juul van Amstel en Angela Hunink, die weer terug zijn van even weg te zijn geweest en waar we heel blij mee zijn. Ervaring erbij kan zeker geen kwaad en hopen zo een mooi resultaat te gaan neerzetten dit seizoen. Ook mogen we met trots aankondigen dat er 3 sponsoren bereid zijn gevonden om het team te gaan ondersteunen: welkom Be Logistics, C.Sollie Transport en InsynQ voor jullie vertrouwen!

Op 18 september kwam dames 1 ook na lange tijd weer uit de startblokken en dat tegen Inter Rijswijk. Dat ging weer niet zonder slag of stoot; er gebeurt daar altijd wel iets. Mede door de corona regels is het lastig handhaven: 1richtings verkeertje, afstandje van 1½ meter, ontsmettingsgel.

Overal was rekening mee gehouden en goed dat het gebeurde, maar  misschien wel iets te verdacht soms. Want zelfs de kantine-vrijwilligster deed een poging om het de kant van Inter op te krijgen. In de 2e set kwamen onze dames op voorsprong en werd er keihard gejoeld en toen kwam ze het veld instormen en werd ons verteld dat wíj niet keihard mochten juichen. Maar wat ze misschien wel wist, was dat het eigenlijk Inter zelf was die begon te schreeuwen en aan het blèren waren.

In de 3e set kwam de volgende voorstelling. Ze namen de veiligheidsregels wel heel serieus: de trainer schreeuwde ‘afbakenen!!!!!!’ en op dat moment kwam er een rood/wit afbakeningsbord vanaf buiten de zaal invliegen. Was dit een teken om van buitenaf de wedstrijd te verstoren of was het buurtbewoner die zich de hele avond ergerde aan het fluitje van de scheidsrechter, wat inderdaad bijna in Wateringen te horen was.

We laten deze act maar voor wat het is. Wij Dames1 hebben in ieder geval lekker gespeeld maar helaas verloren. Er zit potentie in!!!

Interrijswijk D4 — Timios D1 3 – 1

#veiligheidvooralles #bordjemeerofminder #laagvliegend #rekenjenietop #bijzonder #daargebeurdookvanalles #allesvoordeshow #covid19 #moeilijkvolleyballen #blijdathetkan #timiosd1 #gaatgoedkomen #geduld