Dames 1 verliest van Jupiter

Zaterdag kwamen de dames van Jupiter uit Oudewater op bezoek in Waddinxveen. Wat op papier een spannende wedstrijd zou kunnen worden werd een simpele overwinning voor Jupiter. De dames van koophuis Be Fair speelde ver onder hun kunnen en lieten niet het goede spel van de afgelopen weken zien. Jupiter heeft de wedstrijd gewonnen met 1-3.

 

In de eerste set begon de basisopstelling met Yvonne van Tol, Marit van der Louw, Sandra van den Berg, Angela Hunink, Lianne Lagrouw en Jacqueline van den Berg. Annemieke Grootendorst is met spelen gestopt in verband met haar zwangerschap. In de eerste set werd de pass slecht verzorgd waardoor het opbouwen van aanval niet lukte, 12-25. In de tweede set ging de pass beter maar faalde de aanval door veel persoonlijke fouten. Jupiter profiteerde wederom en won met 20-25. In de derde set wist koophuis Be Fair meer weerstand te bieden. Een kleine voorsprong kon echter niet worden afgemaakt en Jupiter won met 22-25. In de vierde set wist Koophuis Be Fair toch nog een set te pakken met 25-17. Coach Gert Koele was teleurgesteld over deze uitslag. “De dames hebben niet laten zien wat ze kunnen, er straalde niets van uit het was erg mat”.
Maandag 15 oktober speelt Koophuis Be Fair tegen Taurus de eerste ronde van de bekerwedstrijd. Dit kan een spannende wedstrijd worden, de teams komen elkaar ook tegen in de competitie. De eerst volgende competitie wedstrijd wordt pas weer gespeeld op 10 november om 17.45 uur uit tegen Vives.