Dames 1 wint nipt van Vives

Na drie weken geen competitiewedstrijden te hebben gespeeld gingen de dames van Koophuis Be Fair weer op pad. Met een incomplete selectie vertrok het team naar IJsselstein, Nicolette vd Loo ontbrak wegens haar vakantie.

 

De eerste set startte Chantal Verbeek voor het eerst in de basisopstelling, wat prima ging. Koophuis Be Fair startte vol enthousiasme en wist al snel een voorsprong op te bouwen. De eerste set werd dan ook gewonnen met 19-25. Vives kwam in de tweede set steeds beter in de wedstrijd en wist met een goede blokkering veel punten te scoren. Koophuis Be Fair kwam hierdoor steeds moeilijker tot scoren, na een gelijk opgaande strijd werd het in het voordeel van Vives beslist met 27-25.

In de derde set varieerde Koophuis Be Fair meer in de aanval wat werd beloond met een voorsprong van 13-24. Het maken van het laatste punt wilde echter niet lukken, hierdoor wist Vives terug te komen tot 20-24. Koophuis Be Fair won wel met 20-25. Vives leek hierdoor zich weer terug te hebben gespeeld in de wedstrijd. Persoonlijke fouten en onoplettendheid bij Koophuis Be Fair maakte het 2 -2 in sets, Vives won de 4e set met 25-16.

Mede door een goede service wist Koophuis Be Fair de wedstrijd naar zich toe te trekken met 10-15 zodat er drie punten mee gaan naar Waddinxveen.

Volgende week zaterdag 17 november speelt Koophuis Be Fair dames 1 thuis tegen Irene om 16.30 uur in de Groenswaard in Waddinxveen. Om 14.30 uur speelt heren 1 en jongens A team, en om 16.30 uur speelt ook dames 2 thuis. Publiek is bij alle wedstrijden van harte welkom!