Dames 1 wint van Irene met 3-2

Afgelopen zaterdag 17 november speelde Koophuis Be Fair thuis tegen Irene een zeer goede wedstrijd. Een spannende wedstrijd wat werd beslist in het voordeel van Koophuis Be Fair met 3-2.  


De eerste set maakte Koophuis Be Fair een gespannen indruk, er werd angstig gespeeld waardoor er al snel een voorsprong kon worden genomen door Irene. Koophuis Be Fair verloor deze set met 16-25. In de tweede set werd er door iedereen vrij uit gespeeld. De pass ging veel beter waardoor de aanval goed bediend kon worden. Irene had hier veel moeite mee en Koophuis Be Fair won deze set overtuigend met 25-15. De derde set was volgens beide coaches van hoog niveau. Het publiek kon genieten van lange rally’s, spectaculaire aanvallen en mooi volleybal. Het werd een gelijkopgaande strijd, Koophuis Be Fair trok aan het langste eind en won met 28-26. Ook in de vierde set wisten beide teams dit vast te houden. Na een spannende strijd ging de set naar Irene met 25-27.
In de vijfde set wist Koophuis Be Fair een kleine voorsprong op te bouwen, na een blessure is er twee punten doorgespeeld met een foute opstelling. De stand van 13-13 moest worden terug gedraaid naar 12-14. Dit ging gepaard met veel emoties die het spel uiteindelijk ten goede kwamen. Met de steun van het publiek wist Koophuis Be Fair de winst toch naar zich toe te trekken met 17-15.
Koophuis Be Fair speelt a.s. zaterdag om 16.00 uur tegen VSTS, de huidige nummer 2 in de competitie. Dit beloofd wederom een leuke volleybalwedstrijd te worden in Bodegraven.