Onnodig verlies van koploper VSTS

Afgelopen zaterdag vertrok de selectie van Koophuis Be Fair naar Bodegraven voor een aantrekkelijke wedstrijd. Achteraf bleek het een matige wedstrijd waarin koophuis Be Fair onder de maat presteerde en verloor met 3-1.

 

In de eerste set kwam Koophuis Be Fair goed uit de startblokken. Het niveau was Be Fair-waardig. VSTS leek hierdoor verrast te zijn. Nicolette vd Loo startte in de basisopstelling en deed vooral haar verdedigende taak goed. De eerste set ging dan ook terecht naar Koophuis Be Fair met 25-17. In de tweede set slopen de persoonlijke fouten, met name in de pass, erin waardoor de aanval niet meer tot scoren kwam. VSTS sloeg toe en won met 16-25. Ook de 3e en 4e set kwam Koophuis Be Fair niet meer in haar spelritme. Er was geen uitstraling, veel fouten en er werd niet voldoende gescoord. En met een team als VSTS, dat verdedigend zeer goed is, kwam Koophuis Be Fair veel te kort. Met 18-25 en 13-25 wist VSTS de wedstrijd naar zich toe te trekken. De 3-1 winst van VSTS heeft hen de koppositie opgeleverd in de competitie. Koophuis Be Fair staat nog op een magere 10e plaats en zal nog de nodige puntjes moeten gaan verzamelen om handhaving veilig te kunnen stellen.
Woensdag 28 november spelen de dames een inhaalcompetitiewedstrijd tegen Utrecht 3 en op de donderdag zal in Rijswijk moeten worden gespeeld om de bekerwedstrijd.
Zaterdag 1 december spelen de dames thuis tegen Visade om 16.30 uur in de Groenswaard in Waddinxveen. Publiek is hierbij van harte welkom!