21e Internationale Volleybaltoernooi Lloret de Mar

Volleybalvrienden,

Dit is de eerste Nieuwsbrief met info over ons toernooi.

Website
Allereerst zijn wij trots te kunnen melden dat onze website volledig vernieuwd is (www.volleybalspanje.nl). De lay-out is nieuw, maar ook de functionaliteit is aangepast. Zo kun je niet alleen alle toernooi-info vinden, je kunt je ook via de website aanmelden. Geen post meer, maar een digitaal formulier invullen en versturen en wij zijn op de hoogte van jullie wensen.

Volleybal-Spanje-2011Als je leuke foto’s hebt van voorgaande toernooien, kun je ze natuurlijk altijd op de site zetten.

Social networks
Om onze bekendheid en daarmee het deelnemersaantal te vergroten zijn wij ook te volgen op facebook, hyves en twitter.

Toernooiopzet
Ook de toernooiopzet is een klein beetje veranderd. Het grote toernooi is voortaan ingedeeld in 2 klassen, beginners en gevorderden. Dus ook de niet zo ervaren volleyballers kunnen met een beker naar huis gaan.

Accommodaties
Naast het bekende volleybalhotel Cleopatra en de appartementencomplexen Salamar en Hort kun je ook gebruik maken van de wat duurdere hotels Gran Garbi en Bertran Park. Voor groepen hebben we dit jaar ook een aanbod van prachtige luxe villa’s, vanaf 6 personen to maximaal 22 personen. Zie hiervoor ons aanbod op de website.

Omdat we een aanbod bieden waarin ieder zich zou moeten kunnen vinden is besloten dat je bij deelname aan ons toernooi altijd in een van onze accommodaties moet verblijven.

Tot slot
Als je je aanmeldt voor 1 januari 2011, krijg je van ons een t-shirt per aangemelde persoon cadeau!
Zodra we meer nieuws hebben melden we ons via de nieuwsbrief of de bovengenoemde networks.

Deze nieuwsbrief sturen we naar alle bekende mailadressen, maar wij willen jullie vragen deze te verspreiden onder al jullie volleybalvrienden. Het toernooi wordt nog leuker als de groep deelnemers groter wordt.

Tot ziens, tot in Spanje!

Namens de organisatie,
Mari en Peter Bongaerts