Even voorstellen aan…. Jochem Vermeulen

Wie ben je?
Ik ben Jochem Vermeulen en ben 31 jaar jong 😉 Woon al m’n hele leven in Waddinxveen en heb hier bijna alles wat m’n hartje begeert.

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Ik zit al op volleybal vanaf mijn 11de, ik volleybal dus al 20 jaar, en dat allemaal in Waddinxveen en omgeving. Sinds de fusie zit ik in H5, volgens sommige The Hottets Team 😉 (van de herenteams dan). We spelen in de Plataan op vrijdagavond, meestal rond 21:30. Kom gerust een keer kijken, want ook na de wedstrijd is het altijd gezellig aan de bar.

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Ik kan eigenlijk wel op elke positie uit de voeten, maar momenteel speel ik als diagonaal en spelverdeler. Mijn mooiste volleybal herinnering is kampioen worden met H1. Hoop dat het volgende kampioenschap met H5 is.

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Ik denk dat mijn mooiste eigenschap is dat ik geen nee kan zeggen, als er aan me gevraagd wordt om te fluiten, coachen, tellen, training te geven of bar te draaien doe ik dat.

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Ik ben trainer van JC1, een heel leuk team dat een mix is tussen 5 jongens en 5 meiden
Verder ben ik al een aantal jaren scheidsrechter, soms fluit ik wel iets te vaak omdat als ik in de zaal kom er dan geen scheids is, en mijn goede hart zegt me dan dat ik dan maar moet fluiten.
Natuurlijk kennen de meeste mij al als fanatiek supporter van ons mooie Timios, meestal heb ik op zondag geen stem meer omdat ik iets te hard heb aangemoedigd. Als er activiteiten zijn ben ik er ook altijd wel voor te strikken, vind het heel erg leuk om te helpen waar mijn hulp nodig is
Zo af en toe ben ik ook te vinden achter de bar van de Plataan, ook als ik niet op het rooster sta.

Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?
Er staat mij geen blunder bij, ik vergeet ze altijd heel erg snel. Misschien toen ik in het midden van een miniochtend een balletje ging slaan met Lars en toen m’n vinger brak toen ik een aanval van Lars wou blokken, op een mininetje….:S

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
Ik zou graag iedereen een compliment willen geven die de fusie van beide mooie clubs hebben mogelijk gemaakt. Zich voor de volle 100% hebben ingezet om het allemaal te regelen. En nu we 1 vereniging zijn een groot compliment voor alle leden van Timios voor de heerlijke sfeer in beide zalen.

Heb je nog iets dat je zou willen delen of vragen aan de Timios leden?
Ik zou graag de jongens van H5 willen bedanken!! We zijn niet zomaar een team, we zijn een vriendenteam, binnen het veld en daarbuiten. En ik hoop dat dit team nog een aantal jaren bij elkaar zal blijven.