Een sponsor stelt zich voor: Holabouw

Onze bekende sponsor HOLABOUW, waarvan iedereen het bord in de Groenswaard ziet hangen, heeft gemeend de shirts van het heren 5 team van reclameopdruk te voorzien. Dat komt omdat Chris van Laviere, directeur Holabouw, in dat team speelt.

Ter informatie aan de leden: het bedrijf, in 1978 door de vader van Chris en Jens Hogerwerf opgericht, is specialist op het gebied van verschillende soorten bedrijfshallen. Niet alleen de bouw van die hallen maar ook de renovatie en verhuur ervan.

Een belangrijk onderdeel is het feit dat zij, in overleg met gemeenten met hun bestaande randvoorwaarden, zonder vergunning een hal kunnen bouwen, plaatsen of aanbouwen. Een totaaloplossing kan dus worden geboden.

De kennis en vaardigheid op dat vakgebied maakt Holabouw sterk concurrerend en laat zich dan ook vertalen in aantrekkelijke prijzen.

Kortom, een bedrijf met uitstekende mogelijkheden en een zelfde toekomst.

Nog even ter herinnering: Jens, was eerder onze hoofdsponsor met zijn latere bedrijf Flam Haarden en Kachels, de buurman van Holabouw, vandaar dus die combinatie uit het verleden.

Op de bijgaande foto’s wordt het heren 5 team in de shirts getoond  waarop de naam Holabouw is te zien.