Mini of the Match bij Timios Dames 1

Voor het eerst sinds de fusie tussen de volleybalverenigingen Agon (Boskoop) en Be Fair (Waddinxveen) in 2011 werd er in de Groenswaard in Waddinxveen weer gespeeld met een Mini of the Match.

De Mini of the Match is een jongen of meisje uit de jongste groep volleyballers die Timios rijk is; de mini’s. Deze kinderen spelen met z’n vieren volleybal op een klein veldje. Door elke week een andere pupil Mini of the Match te maken, hoopt Timios de spelertjes en ouders te laten zien dat zij erg belangrijk zijn voor de club. En natuurlijk is het ook gewoon hartstikke leuk als je op school kunt vertellen dat je met het eerste team van je club hebt meegespeeld!

Minispeelster Joëlle Nap van Niveau 6 kreeg de eer en mocht als eerste de gehele wedstrijd het vlaggenschip van Timios versterken. Hiervoor ontving zij een prachtig t-shirt, was ze aanwezig bij de teambespreking en warming-up en ging ze op de foto met Dames 1. Natuurlijk mocht Joëlle ook de eerste bal van de wedstrijd serveren. Dit werd goed opgepakt door de tegenstander van Timios dames 1, wat resulteerde in een lange rally. Na afloop ontving de Mini of the Match een mooie oorkonde met alle handtekeningen van spelers en coach.

Dit seizoen zal er bij elke thuiswedstrijd van het eerste heren- en damesteam van Timios een Mini of the Match aanwezig zijn.

20151024_MotM_JoelleNap