Teamindelingen 2018 / 2019

Het is zover! De TC en de JC hebben afgelopen weken weer gewikt en gewogen, gezwoegd en gezweet, vergaderd, gediscussieerd en gepuzzeld om te komen tot de teamindeling voor komend seizoen. De TC en JC doen hierbij altijd hun uiterste best alle ‘eisen’ en wensen van alle leden op een goede wijze in te vullen. We weten echter ook dat het niet in alle gevallen lukt. Wel hebben we geprobeerd om iedere speler van Timios bij een passend team in te delen.

>> Naar de voorlopige teamindelingen <<

Momenteel is het nieuwe zaalschema met trainers en trainingstijden nog niet bekend. Zodra we dit zaalschema hebben, maken we die via een nieuwsbrief bekend.

Bij de jeugd zijn we nog hard op zoek naar nieuwe trainers! We hebben uiteraard al wat mensen in gedachten die we willen benaderen, maar we horen het graag als jij training wilt geven!

Bij de indeling van de heren teams kan het één en ander nog gewijzigd worden. De TC is nog in gesprek (met een andere vereniging) om gezamenlijk ons team in de 2e klasse te kunnen behouden. Als dit plan niet lukt, zullen we helaas een herenteam moeten terugtrekken. Tegelijkertijd willen we dan proberen om twee teams in de derde klasse te laten uitkomen.

Mocht je opmerkingen of problemen ervaren met deze schema’s laat dat dan weten aan de JC en/of TC. Alternatieve voorstellen voor eventuele problemen worden daarbij op prijs gesteld.

Voor nu wensen we iedereen via deze weg een hele fijne zomer en we zien jullie graag op het zand!

Met een sportieve, zonnige groet,
De TC en JC van Timios