Zaalschema seizoen 2018-2019

Het heeft wat hoofdbrekens gekost, maar het is weer gelukt! Het zaalschema voor het nieuwe seizoen is in concept klaar.

Klik hier voor het zaalschema 2018-2019

Mochten er op- of aanmerkingen zijn, willen jullie deze dan uiterlijk zondag 19 augustus doorgeven aan de TC (tc@timios.nl)

Verder kan je zien dat er nog wat vacatures zijn voor (hulp-)trainers bij de jeugd. Zonder trainers kan een vereniging niet en zeker niet bij de jeugd, die tenslotte de toekomst van de vereniging is.

De jeugdteams waar we nog een trainer voor zoeken:

JA1: jongens die heel graag willen leren! Naast een training van Jan Zaal, willen we ze ook nog een enthousiast hulptrainer en coach geven!

 

JB1 MIX: dit enthousiaste MIX team wilt graag…Heel graag! Een trainer op deze groep die ze verder kan brengen, ze hebben al zeker veel in zich!

 

JC1 MIX: nog een enthousiast mix team met jongens en meiden die absoluut nog beter willen worden in volleybal!

 

JC2 MIX: deze jonge volleyballers zijn halverwege vorig seizoen begonnen met volleybal. Zij zoeken een trainer die hen dit seizoen goed kan leren volleybal en zo steeds beter te worden!

Aarzel daarom niet en meld je aan bij de JC (jc@timios.nl)

 

Ook bij de senioren teams zoeken we nog een trainer. Dames 5 is een team met wat meer ervaren en jongere dames! Wie o wie gaat hen training geven?

Wij bieden een leuke werkplek met gemotiveerde, leergierige jongeren van verschillende leeftijden. Je krijgt naast waardering ook ongeevenaarde loyaliteit terug voor je inspanningen. Wil je eerst nog meer informatie, aarzel niet en neem contact op één van JC-leden of mail.

Namens TC en JC

Gert Jan Kamerman