Hoogvliet Plaatjesactie

[two_third]

Hoogvliet supermarkten bestaat in het voorjaar van 2013 welgeteld 45 jaar en wil haar verjaardag vieren met onze club Timios, in de vorm van een echte TIMIOS plaatjes actie, waarin onze eigen leden nu eens de Toppers zijn waarvan een plaatje (sticker) is gemaakt!

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club te proberen om alle leden mee te laten draaien in deze plaatjesactie, individueel dan wel als team. We hebben het dan onder andere over al onze mini’s, jeugd- en seniorenspelers, de recreanten en trainers, maar ook onze vrijwilligers en ereleden. In totaal gaat het om ongeveer 300 plaatjes die gemaakt gaan worden!

Jouw droom als Timios-lid wordt nu dus werkelijkheid!
Het Bestuur en de JC zien in deze actie een geweldige kans om de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. De plaatjes van jezelf en van alle andere Timios-leden zijn volgend jaar (waarschijnlijk vanaf medio april 2013) verkrijgbaar bij Hoogvliet in Boskoop.
Hoe alles precies gaat verlopen hoor je nog van ons. Maar om de actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zullen er, op nog nader te bepalen tijdstippen, foto’s worden gemaakt in één van onze accommodaties. Om alles in goede banen te leiden gaan we natuurlijk een schema maken en wordt iedereen op tijd op de hoogte gesteld. Houd dus zeker je mail en de website in de gaten!
Mis deze unieke kans niet!

Let op! Door mee te doen aan deze actie geef je eenmalig je portret recht op. Wil je dit toch liever niet lees dan het volgende document goed door: Hoogvlietactie – Document portretrecht

LET OP: PRIJSVRAAG

We zijn als vereniging nog op zoek naar 8-10 enthousiaste leden die, naast deelname aan de plaatjesactie, ook als promotiemateriaal gebruikt gaan worden (je foto wel te verstaan) voor diverse promotiedoeleinden (o.a. in Hoogvliet Boskoop).
Lijkt je dit wat (en heb je schriftelijk toestemming van je ouders)? Stuur dan een mailtje met de toelichting waarom wij JOU moeten kiezen naar:
De 8-10 origineelste redenen zullen ‘het gezicht van Timios’ worden in deze actie!
Zodra er meer bekend is horen jullie van ons!

Namens de organisatie,

Yvonne van Tol
JC Timios

PS: wil je weten hoe een plaatjesboek er uit ziet? Kijk dan voor een voorbeeld op: http://issuu.com/goodfield/docs/album_sliedrecht_sport_hyves

[/two_third] [one_third_last]

[udesign_recent_posts title=”Recente Berichten” category_id=”98″ num_posts=”8″ post_offset=”0″ num_words_limit=”0″ show_date_author=”1″ show_more_link=”0″ thumb_frame_shadow=”1″ post_thumb_width=”100″ post_thumb_height=”80″]

[/one_third_last]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *