Uitnodiging Sport Compass Sportdag, zaterdag 6 november

Graag willen we je via deze weg uitnodigen voor de Sport Compass Sportdag op 6 november 2010 op het Erasmus Sportcentrum te Rotterdam!

Stichting Sport Compass zet zich sinds 6 november 2009 actief in voor de lichamelijk gehandicaptensport, wereldwijd. Na 365 dagen Sport Compass organiseren wij daarom de Sport Compass Sportdag.

De Sport Compass Sportdag is een sportdag waarbij je uitgedaagd wordt van jouw handicap een kracht te maken. Lichamelijk gehandicapten kunnen meedoen aan verschillende sporten zodat ze kunnen ontdekken waar ze plezier in hebben. Maar ook voor niet gehandicapte jongeren liggen er uitdagingen: Hoe is om te zitvolleyballen, of in een rolstoel te rugbyen of te tennissen? Sporten maakt iedereen gelijk want sport gaat om het overwinnen van handicaps. Heb jij of ken je iemand met een lichamelijke beperking en ben je in voor een uitdaging? Of heb je geen lichamelijke beperking, maar zou je wel eens willen weten hoe het is om te sporten met een beperking? Meld je dan nu aan en kom naar de Sport Compass Sportdag!!!

Met deelname van o.a: Robin Ammerlaan en Ronald Vink (Paralympische rolstoeltennisers), Alex & Jacqueline (Rolstoeldanspaar, finalisten Holland’s Got Talent), Danielle de Bruijn (Olympisch Kampioene Waterpolo) en nog vele andere toppers!

In de bijlage vind je de uitnodiging.

Graag tot 6 november!

Met sportieve groet,
Walter Bakker
Secretaris Stichting Sport Compass
www.sportcompass.nl