Volleyballen?

Dan ben je hier op de juiste plek. Lees alles over onze vereniging en blijf op de hoogte van de activiteiten van alle teams. Of doe mee met onze actuele events. Veel plezier!

Timios

Timios Beach

Beachvolleybal in Waddinxveen

Lees voordat je gaat beachen eerst dit bericht:
Klik hier: Beachen en Corona

Op een prachtige locatie in Waddinxveen beschikt Timios over 3 beachvolleybalvelden. De velden bevinden zich op het terrein direct naast Tennis Centrum Waddinxveen aan de Sniepweg (naast het zwembad).

Alle leden van de vereniging kunnen met hun huidige lidmaatschap kosteloos gebruik maken van de beachvelden.

Ben je geen lid van Timios dan kan je zomerlid worden. Voor  €60,- kun je de hele zomer met je voeten in het zand staan bij Timios Beach. Het lidmaatschap van de vereniging loopt van 1 september tot en met  31 augustus.

Introducees betalen €5,- om mee te spelen.

Gebruik van de beachvelden

Alle leden van Timios kunnen, zonder te hoeven reserveren, gaan beachvolleyballen wanneer ze willen, tenzij er georganiseerde toernooien zijn of als de velden aan derden verhuurd zijn. Georganiseerde toernooien en verhuur wordt op de Facebookpagina van Timios Beach vermeld. 

De spelregels bij het spelen zijn als dat als er meer spelers zijn dan er op de velden kunnen iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen. Dus na ieder potje (ca. 20 minuten) wordt aan anderen de gelegenheid gegeven te spelen.

Ben je geen lid van Timios en wil je met groepen, bedrijven of vrienden een veld reserveren? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met Timios Beach via .

Toegang tot de beachvolleyballocatie

De beachlocatie is in principe altijd op slot. Tenzij er al anderen aan het beachvolleyballen zijn, moet de sleutel van het hek worden opgehaald. Er zijn vijf sleuteladressen:

 • Michael van Maaren 06-2152 7457, Distelveld 18, Waddinxveen
 • Bas Huising 06-1483 6947, Vogellaan 77, Boskoop
 • Milan Merkus 06-3043 8071, Veenkade 26, Waddinxveen
 • Ronald de Rooij 06-2043 7845, Elisabeth Hoeve 26, Gouda

In de vakantieperiode zijn er soms andere sleuteladressen, ook deze zijn te vinden op de Facebookpagina van Timios Beach.

Beachvolleyballen

De netten zijn eenvoudig te spannen door het aantrekken van het spankoord bij de palen aan de kant van de tennishal. Na gebruik van de netten graag de spankoorden weer ontspannen en het net in het midden weer bij elkaar binden, dit om te voorkomen dat bij regen de onderband van het net volloopt met water.

Consumpties

Omdat cash geld en wisselgeld lastig is in het Beachhouse, wordt er gebruik gemaakt van Beach Betaalkaarten.

Voor €20,- of €30,- kun je een consumptiekaart kopen waarmee consumpties kunnen worden afgerekend in het Beachhouse.

Deze betaalkaarten kun je aanvragen bij Ronald de Rooij via Whatsapp 06-2043 7845. De kaart wordt dan na betaling in de kaartenbak gezet. De Timios Beach Betaalkaarten blijven bij Timios Beach in een kaartenbak in het Beachhouse.

Het onbetaald gebruiken van consumpties wordt gestraft, je kunt geroyeerd worden als lid van Timios.

Vertrek van de beachvolleyballocatie

Voor vertrek zorg je dat al je consumpties van de betaalkaarten zijn afgeschreven, de netten weer ontspannen zijn en opgebonden en lege flesjes, blikjes en dergelijke zijn opgeruimd. Ballen terugleggen in het Beachhouse. In het geval je een sleutel mee hebt gekregen zorg je dat alle toegangen weer worden afgesloten bij vertrek.

Tenslotte nog een aantal regels:

 • Hou het zand zo veel mogelijk in de bak.
 • Niet aan de reclamedoeken trekken.
 • Hou het beachveld en de omgeving schoon.
 • Betaal je consumpties.
 • Geef elkaar de tijd om te beachen.
 • Niet voetballen met de beachvolleyballen.
 • Niet in of over de hekken klimmen.
 • Niet op het dak van het beachhouse klimmen