Volleyballen?

Dan ben je hier op de juiste plek. Lees alles over onze vereniging en blijf op de hoogte van de activiteiten van alle teams. Of doe mee met onze actuele events. Veel plezier!

Timios

Timios Beach

Beachvolleybal in Boskoop

Sinds het begin van de zomer van 2022 heeft Timios de beschikking over een prachtige nieuwe beachvolleyballocatie in Boskoop, met ruimte voor vier velden. De locatie bevindt zich achter op het sportcomplex aan de Hoogeveenseweg in Boskoop, bij voetbalvereniging Floreant. Hier wordt in de zomer bijna dagelijks fanatiek gevolleybald, op alle niveaus en door alle leeftijden, van mini’s tot senioren. Zelfs de top van Nederland heeft Timios Beach al aangedaan: op 25 juni 2022 werden de nieuwe velden voor het eerst in gebruik genomen voor de poulewedstrijden en kwartfinales van de Eredivisie Beach.

De beachvelden worden natuurlijk vooral gebruikt door de leden van Timios, maar ook mensen die geen lid zijn van Timios zijn van harte welkom! Voor deze groep is er de optie om zomerlid te worden: voor slechts €60,- kun je de hele zomer met je voeten in het zand staan bij Timios Beach. Op verschillende avonden worden er in steeds wisselende teams wedstrijdjes gespeeld, met dames, heren en verschillende niveaus door elkaar. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen of zelf met een groepje te beachvolleyballen? Kom dan vooral een keer langs of neem contact op via !

Ben je geen lid van Timios/zomerlid en wil je met groepen, bedrijven of vrienden een veld reserveren? Dat kan natuurlijk ook! Neem hiervoor contact op met Timios Beach via

Gebruik van de beachvelden
Alle leden van Timios kunnen, zonder te hoeven reserveren, gaan beachvolleyballen wanneer ze willen, tenzij er georganiseerde toernooien zijn of als de velden aan derden verhuurd zijn.  

De spelregels bij het spelen zijn als dat als er meer spelers zijn dan er op de velden kunnen iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen. Dus na ieder potje (ca. 20 minuten) wordt aan anderen de gelegenheid gegeven te spelen.

Naast de velden hebben wij ons eigen beachhouse, waar consumpties verkrijgbaar zijn en materialen opgeslagen worden. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een kleedkamer van de voetbalvereniging met wc en douche.

Toegang tot de beachvolleybal locatie

Adres: Hoogeveenseweg 17, 2771 TA Boskoop

Het sportcomplex aan de Hoogeveenseweg is in principe altijd open, maar voor toegang tot het beachhouse en de kleedkamers is een sleutel nodig. Tenzij er al anderen aan het beachvolleyballen zijn, moet de sleutel worden opgehaald. Dit kan op één van de sleuteladressen

  • Milan Merkus, 06-30438071, Veenkade 26, Waddinxveen
  • Rens de Rooij 06-41622275, Kievitstraat 30, Boskoop

Tenslotte nog een aantal regels:

  • Geef elkaar de ruimte om te beachen
  • Niet aan de reclamedoeken trekken
  • Hou het beachveld en de omgeving schoon
  • Niet voetballen met de beachvolleyballen
  • Hou de kleedkamers netjes, spoel het zand in de douche zoveel mogelijk weg
  • Fietsen worden gestald in de fietsenstalling voor aan het terrein, dus niet fietsen over het sportcomplex