Wedstrijdorganisatie

17 januari 2020

Hier het fluit-telschema jan-april 2020 . Het duurde iets langer dan wenselijk door het verschuiven van een aantal wedstrijden.

Kijk svp goed wanneer je ingedeeld staat en zoek zelf een vervanger als je niet kan. Voor een aantal teams staat het verzoek een eigen teller mee te nemen, dit om de teldruk bij de teams wat te verlichten. We gaan er van uit dat dat moet gaan lukken. We hebben getracht het allemaal zo eerlijk mogelijk te verdelen.

In het rood staan nog een aantal wedstrijden open om te fluiten. Aanbiedingen krijgen we graag binnen! Zoals gebruikelijk blijven we iedere week alle tellende teams en scheidsrechters een herinnering sturen per mail. Succes allemaal en we hopen op een aantal spontane aanbiedingen!

Groet, Evelien en Inge

Trainingstijden / zaalindeling