Scheidsrechtercommissie

Tel en fluitschema t/m december 2021

Het Fluiten en tellen sep-dec 2021 is weer in de grondverf gezet. Kijk allemaal svp goed of je naam ergens staat. In de week voor de betreffende wedstrijd krijg je persoonlijk een herinneringsmail van ons. Mocht je niet kunnen dan graag eerst zelf een vervanger zoeken. Onze mogelijkheden om vervangers te vinden zijn ook beperkt. Er staan op dit moment nog een aantal wedstrijden open. Mocht daar iets tussen staan wat je kan fluiten, stuur ons dan een mail!

Sommige scheidsrechters zijn vaker ingedeeld dan wij wenselijk vinden. Dit heeft te maken met het feit dat niet ieder team over voldoende scheidsrechters beschikt. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Mocht je de druk te hoog vinden, ga eens in je team kijken wie je bereid kan vinden om ook eens te gaan fluiten! Mocht er een opleiding nodig zijn of vraag voor begeleiding, laat het ons weten!

Vragen/opmerkingen? We horen ze graag!

Groet,

de Scheidsrechtercommissie