Scheidsrechtercommissie

Tel en fluitschema t/m december 2020

Het tel- en fluitschema tm december is weer in de grondverf gezet. Kijk allemaal svp goed of je naam ergens staat. In de week voor de betreffende wedstrijd krijg je persoonlijk een herinneringsmail van ons. Mocht je niet kunnen dan graag eerst zelf een vervanger zoeken. Onze mogelijkheden om vervangers te vinden zijn ook beperkt. Er staan op dit moment nog 8 wedstrijden open. Mocht daar iets tussen staan wat je kan fluiten, stuur ons dan een mail!

Sommige scheidsrechters zijn vaker ingedeeld dan wij wenselijk vinden. Dit heeft te maken met het feit dat niet ieder team over voldoende scheidsrechters beschikt. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Mocht je de druk te hoog vinden, ga eens in je team kijken wie je bereid kan vinden om ook eens te gaan fluiten! Mocht er een opleiding nodig zijn of vraag voor begeleiding, laat het ons weten!

Aanvoerders en/of trainers krijgen een mail over de tellers van die week. Het kan gaan gebeuren dat er tellers worden afgezegd omdat er andere belangstellenden willen tellen. Dat zullen we dan ook laten weten.

We merken dat we sommige leden niet altijd even goed kunnen bereiken via de mail. Misschien kijk je er nooit op of heb je ondertussen een ander mailadres? Laat ons even weten hoe we je het beste kunnen bereiken! In de komende periode is de kans groot dat er op het laatste moment uitvallers zijn en dat er snel mensen bereikt moeten worden om in te vallen. Dan is het wel handig om een snelle communicatie te hebben en niet een mail die je 1x per week bekijkt.

Vragen/opmerkingen? We horen ze graag!

Groet, Evelien en Inge

scheidsrechteraanwijzers