Lid worden?

Wanneer je erover denkt om lid te worden van de volleybalvereniging Timios, kun je het beste even contact opnemen met het meldpunt op . Je kunt dan aangeven dat je een keertje wilt meetrainen en op welk niveau je dat wilt doen, ben je een beginner of heb je ooit al eens op een bepaald niveau elders gevolleybald? Gaat het om een mini of jeugdlidmaatschap, of ben je recreant of aspirant senioren lid?

Er wordt contact met je opgenomen over het team dat het beste bij je past en op welke avonden je mee kunt komen trainen. Je kunt 3 keer gratis meetrainen en daarna kun je besluiten of je lid wordt van het team. Een inschrijfformulier vind je verderop op deze pagina. Vul het inschrijfformulier duidelijk in en stuur ‘m na ondertekening digitaal naar  of (als je hem uit print) voor Waddinxveen: posten in de groene copybus in de hal naar de Point, voor Boskoop: afgeven aan de bar.

Inschrijfformulier

Het aanmeldingsformulier 2021-2022 is hier te downloaden.

Contributie

Groep 2021/2022
Mini’s € 145,00
Jeugd alleen trainen € 170,00
Jeugd 1x trainen € 205,00
Jeugd 2x trainen € 260,00
Senioren 1x trainen € 270,00
Senioren 2x trainen € 330,00
Recreanten (trainen) € 170,00
Recreanten (competitie) € 225,00
(*) Het aantal keer (mee-)trainen wordt aan het begin van het seizoen vastgelegd en geldt voor de rest van het seizoen, ongeacht of de speler er gebruik van maakt. Wens je niet 2x te trainen terwijl dit op papier wel kan, dan dien je dit zelf aan te geven via ">
Bij de senioren trainen sowieso de eerste teams 2 x per week.

Indien je halverwege het seizoen lid wordt, wordt de contributie naar rato berekend. Hiervan krijgt je per mail een nota van onze financiële administratie.

Timios shirts kan je online bestellen bij Vollybaldirect.nl/timios