Vervolg (jeugd)trainers clinic Peter van de Berg

Op 12 mei vond de eerste clinic van Peter van den Berg plaats in Woerden. Op deze avond zijn de technieken van de serve, pass en set-up behandeld. Een tweede clinic van de voormalig bondscoach van Jong Oranje zal meer inzicht geven in de aanval, blokkering en verdediging. De technieken zullen worden gedemonstreert door de Regio A plus groep uit regio Zuid-West.

Deze clinic is bedoeld om u als trainer nieuwe inzichten en ideeën te geven. U zult actief bij de clinic betrokken worden en er zal tijd genomen worden om de verschillende werkwijzen toe te lichten. In de demonstratiegroep staat individuele scholing voorop, waarmee een team gesmeed kan worden. Een unieke kans dus voor de trainers uit oud regio Mid-West!

Wederom zal deze tweede clinic gratis kunnen worden aangeboden voor trainers uit speelgebied Mid-West. Dit omdat de eerste clinic ook voor trainers uit oud-regio Mid-West was. Wij vragen u het aanmeldformulier in te vullen voor het eventueel toe sturen van documentatie. Er zal worden bijgehouden hoeveel personen er komen.

Peter van den Berg is voormalig bondscoach van Jong Oranje. Momenteel traint hij onder andere Jongens A van Rijnmond Volleybal, is hij trainer van de Volleybalschool in Dordrecht en traint hij ook nog Regio A-plus met talenten uit het hele land.


Alle informatie op een rijtje:
Voor wie? (jeugd)trainers uit oud regio Mid-West
Datum: zondag 10 oktober 2010
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: IJsselhal, Oranje Nassaulaan 50, 3402 CS IJsselstein
Kosten: geen
Minimaal aantal deelnemers: 30 personen
Kledingadvies: neem zaalschoenen mee
De hal en kantine zijn vanaf 12.30 uur geopend.

Aanmelden kan tot uiterlijk 8 oktober via dit aanmeldingsformulier:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dorien Tenhaeff via dorien.tenhaeff@nevobo.nl