Nieuwsbrief: Ballen en meer

Ballen
Afgelopen maandag bleek tijdens een inhaalwedstrijd en een training van de damesteams dat er niet genoeg nieuwe ballen waren om mee in te kunnen spelen cq trainen. Dat betekent dat er toch teams zijn die de nieuwe ballen meenemen naar uitwedstrijden, dit is echt niet de bedoeling.


Als je ballen wilt meenemen neem je de oude ballen mee, alle nieuwe ballen blijven in de Groenswaard. De tegenstanders zijn altijd verantwoordelijk voor het verzorgen van ballen voor zowel zichzelf als de tegenpartij, dus als zij nieuwe ballen hebben kun je daarmee inspelen. Dus, teams die nog nieuwe ballen in hun bezit hebben, worden vriendelijk verzocht ze weer om te ruilen met oude ballen die je bij de wedstrijden mee kunt nemen.

Zaterdag
Aanstaande zaterdag staan er weer veel thuiswedstrijden op het programma. Spelers van H3, D4, MC1, D3, JC1, D1 tellen en fluiten de wedstrijden. Let goed op of jij erbij staat!!

Vacature
Mocht jij wat zien in het verdienen van punten voor de vereniging door scheidsrechters in de regio toe te wijzen aan wedstrijden, neem dan contact met ons op. In de vorige nieuwsbrief en op de site van Be Fair vind je hier meer informatie over.

Foto’s
Op de site zijn ook foto’s te vinden van onze jonge meisjes van C1: http://www.befair.nl/site/fotos.html
Mocht jij ook foto’s hebben van je team, kun je ze altijd sturen naar de webmaster van de site om ze te laten plaatsen (leuke stukjes mag natuurlijk ook). Je kunt ze ook sturen naar het bekende adres befair@zonnet.nl

Vriendelijke groet,

Flam Haarden Be Fair Volleybal
www.befair.nl