Enquête >> maak kans op kaarten Nederland – Slovenië

Geachte Vereniging/ Nevobo leden,

Binnen de Nevobo doe ik onderzoek naar het vrijwilligersbeleid. Ik ben Koen Deckers student op de Fontys Economische Hogeschool te Tilburg en loop stage bij de Nevobo. Op de Fontys Economische Hogeschool volg ik de opleiding SPECO Sport & Marketing / Management. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding.

Jaarlijks worden er door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) toptoernooien en topwedstrijden georganiseerd. Om deze evenementen goed te laten verlopen zijn er nog extra vrijwilligers nodig. Wij zijn er trots op dat er zoveel vrijwilligers zowel regionaal als nationaal actieve zijn, maar er is altijd behoefte aan meer vrijwilligers voor bepaalde functies. Wij willen graag weten of u vrijwilliger wilt worden? Ook willen wij graag weten wat u van onze organisatie vindt, wat u van ons verwacht, of er verbeterpunten zijn.

Daarom vraag ik u vriendelijk om deze enquête in te vullen en hopen wij u binnenkort misschien wel als vrijwilliger te verwelkomen. Alle ingediende verbeterpunten/ideeën zullen worden behandeld om de organisatie verder te verbeteren. Uw informatie wordt niet verspreid aan derden en wordt alleen gebruikt binnen de Nevobo voor dit onderzoek.

Zou u zo vriendelijk willen zijn deze enquête onder de leden te verspreiden (de link staat hierboven vermeld onder ‘deze enquête’).

De snelle invullers maken kans op kaartjes voor de interland Nederland – Slovenië (heren) op zaterdag 12 november om 19:30 in Sporthallen Zuid te Amsterdam.

Alvast bedankt voor uw medewerking

 

Met vriendelijk groet,

Koen Deckers