De plaatjesactie gaat beginnen!!!

hoogvliet1De datum voor de Timios Plaatjesactie bij de Hoogvliet is bekend!

Vanaf woensdag 24 april t/m dinsdag 28 mei 2013 kunnen we 5 weken lang in alle drie de Hoogvliet supermarkten in Boskoop onze eigen plaatjes verzamelen!

De kick-off voor onze club Timios vindt plaats in de Hoogvliet-winkel aan de Linnaeusweg (vlakbij het Gouwebos) op woensdagmiddag 24 april vanaf ongeveer 14.00-16.00 uur. De exacte tijd hoor je nog!

We starten de Plaatjesactie met een aantal volleybalactiviteiten voor de kinderen op de parkeerplaats bij de Hoogvliet. Probeer dus zeker even langs te komen die middag; wie weet zit er wel een gratis setje plaatjes voor je in!

Voor de drie jongste leden van de vereniging (Marit, Fenne en Fabiënne van de mini’s Niveau 2) ligt nog een kleine extra verrassing te wachten….

En voor de ouders: natuurlijk krijg je al plaatjes bij het doen van je boodschappen vanaf de opening van de winkel die dag!

Kom dus allemaal naar de Hoogvliet aan de Linnaeusweg op woensdag 24 april aanstaande.

Nog even de actie in het kort:

* In december hebben we van nagenoeg alle leden van Timios individuele dan wel teamfoto’s gemaakt
* Deze plaatjes (stickers) kun je vanaf 24 april t/m 28 mei sparen door het doen van je boodschappen bij één van de drie Hoogvliet winkels in Boskoop
*  Je ontvangt een setje met (Timios-)plaatjes bij 10 euro aan boodschappen en tevens bij (wekelijks) wisselende actieproducten
* Er is berekend dat je door het besteden van ongeveer € 70 euro aan wekelijkse boodschappen, je album vol kunt sparen
* Alle drie de Hoogvliet winkels in Boskoop doen mee aan deze actie en daar kun je dus ook onze plaatjes vinden
* Naast Timios doen ook de voetbal en de gym mee aan de actie; let er dus op dat je bij de kassa vraagt om Timios-plaatjes
* Ieder lid waarvan een individueel plaatje is gemaakt ontvangt gratis één Bewaaralbum om de plaatjes in te sparen
* De albums zijn ook los te koop in de supermarkt voor € 3,90
* De Bewaaralbums zullen worden uitgereikt tijdens het Eindfeest van Timios op zaterdag 20 april a.s. in de Plataan
* Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op het Eindfeest, dan is er de week erna nog de mogelijkheid om het album op te halen
* Op woensdag 29 mei organiseren we samen met de Hoogvliet een echte ruilmiddag (ook aan de Linnaeusweg), voor het geval je nog niet alle plaatjes hebt!

We zijn natuurlijk net als jij erg benieuwd naar het resultaat van het Plaatjesboek met alle individuele en teamfoto’s!

Helaas moeten we nog even geduld hebben….maar vanaf 20 april kun je het Plaatjesboek in je bezit hebben en vanaf 24 april kun je dan toch echt (met) elkaar gaan sparen!

Veel plezier!
De Plaatjescommissie