Beachvolleybal voor bedrijven: 3 en 5 juli

timios_beachOp woensdagavond 3 juli en vrijdagavond 5 juli organiseert Volleybalvereniging Timios dit jaar voor het eerst beachvolleybal voor bedrijven! Op de nieuwe locatie, 3 beachvolleybalvelden, aan de Sniepweg13 F te Waddinxveen (naast de tennishal) verwelkomen wij u en uw collega’s en/of vrienden voor een avond plezier op het zand!
U start de avond met een lekker drankje. Terwijl jullie daarvan genieten geven wij een algemene uitleg van de (eenvoudige) regels en de technieken. Daarna direct het zand op, waar we beginnen met een warming-up. Maar dan gaat u in teams de strijd aan en misschien wel scoren, duiken en smashen! Zonder zand in de haren, tussen de tenen of in de schoenen kom je er op deze avond niet van af!
Tussen de wedstijdpotjes door  staan bij het beachhouse de welverdiende koude sportdrankjes, biertjes, rosétjes voor u klaar! Waar u met z’n allen kunt napraten over die ene snoekduik van uw collega of die misser van de baas.
Trommel minimaal 3 collega’s, vrienden of klanten per team voor een speelavond naar keuze op, zorg voor een leuke outfit en kom gezellig beachvolleyballen en netwerken in een sportieve omgeving deze zomer!

Omdat we al om 19:00 beginnen is het mogelijk om vanaf 17:30 uur een (pizza) maaltijd te nuttigen in de gezellige kantine van Tennis Centrum Waddinxveen. Uiteraard is voldoende ruimte voor omkleden en douchen aanwezig.

De avond duurt tot ongeveer 21:30 maar er kan nog ruimschoots worden nageborreld.

Mochten de weersomstandigheden te slecht zijn om een speelavond door te kunnen laten gaan zal de speelavond een week worden verzet.

Ja, ik wil me aanmelden voor dit leuke toernooi!

Tot 3 of 5 juli op Timios Beach!
Bedrijfsvolleybalcommissie