Doe mee! 26ste Bedrijfsvolleybal (6,13 en 20 april)

Doe mee! Direct inschrijvenbedrijfsvolleybal

Zet woensdag 6, 13 of 20 april in jullie agenda, het is weer tijd voor een sportief avondje!

Elke avond strijdt jouw team, bestaand uit collega’s, familie en/of vrienden, tegen andere gelegenheidsteams. Natuurlijk om de eer, we reiken elke avond een trofee uit aan de beste drie teams, maar vooral ook voor een gezellige avond met collega’s.

Je kunt je inschrijven voor een minder ervaren team op woensdag 6 en 13 april. Dit is met max. 2 ervaren spelers. Of voor woensdag 20 april indien het team bestaat uit meer dan 2 ervaren spelers.

Een team bestaat uit minimaal 6 personen, ongeacht de samenstelling. De avond start rond de klok van 19.00 uur en eindigt om ca. 22.30 uur.

Bedrijfsvolleybal2016

We hopen ook dit jaar weer op veel teams. Schrijf je snel in!!

 

Jolanda Claassen

Toernooicommissie Bedrijfsvolleybal Timios

 

 

 

 

 


Logo - eetcafe De PointEen hapje eten in De Point?

Sporten op een lege maag is géén goed idee… laat Job Haagsman, eigenaar van eetcafé De Point, een heerlijke saté klaarmaken!

Eetcafé De Point gaat op deze avonden al om 16.30 uur open, zodat jullie genoeg tijd hebben te eten, voordat jullie het overgewicht er weer af sporten.

Even voorstellen… Job is al jaar en dag onze horecaman, menig sporter blijft graag een drankje drinken of een hapje eten in zijn sfeervolle bar. Daarnaast sponsort hij het toernooi door elk deelnemend team te voorzien van een overheerlijke bittergarnituur.

Heeft jouw team al trek gekregen? Reserveer een tafel! (M 06-52477757)       

Kom ook gezellig eten, begin je avond goed… op een lege maag kun je niet presteren!