Verslag: Bekerfinales

Zaterdag 11 mei was het een spannende dag voor MB1 en D2. In een afgeladen sporthal in Maarssen streden beide teams in de bekerfinale.

Onder begeleiding van tromgeroffel en luid gejoel vanaf de tribune door de grote schare fans speelde MB1 de sterren van de hemel tegen Move MB1. De eerste 2 sets speelde de dames clean en scoorde punt na punt waar de tegenstander geen antwoord op had, de meiden kwamen zo op 0-2 voorsprong.

In de 3e set echter begon Move beter te volleyballen en wisten nipt deze set te pakken. In de 4e set kwamen onze meiden weer helemaal los en werd Move verslagen met 19-25!

Een prachtige beker en medailles werden onder luid applaus in ontvangst genomen. Van harte gefeliciteerd meiden!

 

Daarna mocht ons D2 het gaan opnemen tegen VCS uit Sassenheim. Met een volledige bezetting en in een prachtig inspeelshirt begonnen de dames aan de wedstrijd. Echter was hier het beeld omgekeerd dan bij MB1 en werden de set 1 en 2 verloren ondanks bij vlagen goed spel van Timios en ook hier tromgeroffel en aanmoedigingen vanaf de overvolle tribune.

In set 3 streden de dames voor wat ze waard waren wat resulteerde in winst met 25-27. Vol goede moed en luid zingend gingen ze 4e set in. Hierin lukte het echter allemaal niet meer zo goed als in de 3e set en werd helaas verloren.

Met een mooie zilveren medaille, bloemen en hele mooie herrinnering keerden de dames weer huiswaarts. Goed gedaan meiden en Eric!