Dames 1

Seizoen 2019-2020

Welkom op de pagina van het Dames 1 team van Timios.

Mogen wij je voorstellen…10 talentvolle meiden met maar 1 doel en dat is… winnen!!!!.

Deze ploeg komt in z’n geheel vanuit de MB1 jeugd waarin ze in de Topklasse kampioen zijn geworden. Dit seizoen spelen deze pupillen in de 1e klasse van de senioren.

Het volgende doel van deze ambitieuze meiden is zo veel mogelijk te leren en zo hoog mogelijk te eindigen. Trainer/coach Michael van Maaren is de aangewezen persoon om dit huzaren stukje te gaan laten slagen. En natuurlijk gaan ze met z’n allen keihard er aan werken om dit te laten lukken.

Op de maandag krijgen ze krachttraining bij Fysiotherapie Praktijk Joosten om de spieren nog sterker te maken dan ze nu al zijn. Verder hebben ze elke dinsdag in sporthal de Plataan en donderdag in sporthal de Groenswaard 2x anderhalf uur intensieve trainingen.

Ben je nieuwsgierig naar hun variërende spel en heb je zin in spannende pot volleybal, kom dan gerust eens kijken op de zaterdag als Dames 1 de thuiswedstrijden in de Groenswaard in Waddinxveen (Wingerd 2) speelt en juich de Dames naar de overwinning. De wedstrijden beginnen meestal rond 16.30 uur (kijk voor het actuele programma hieronder).

RTW doet soms live verslag van de wedstrijd en na afloop kan er nog gezellig nagepraat en/of gegeten worden in Bar/Eetcafé De Point.

Dames 1 vindt het ontzettend leuk als er veel publiek in de Groenswaard is om ze aan te moedigen. Ze houden wel van wat lawaai om hen heen!

Wat ons betreft ‘Tot ziens in de Groenswaard!’

Rugnr Naam Positie
61 Zoë de Wit Spelverdeler
62 Dionne Droog Middenaanvaller
56 Marit Droog Middenaanvaller
73 Evi de Heer Buiten/middenaanvaller
75 Caressa van der Hoven Passer-loper
43 Caitlin de Rooij Passer-loper
29 Nadine van Maaren Spelverdeler
10 Meike van Tol Spelverdeler
3 Lune van Bezooijen Passer-loper
1 Fenne van Tol Libero
trainer Michael van Maaren

Stand

Klik HIER voor de stand, het programma en de uitslagen.