Start volleybalseizoen 2010-2011

Voor volleybalvereniging Flam Haarden Be Fair uit Waddinxveen start het volleybalseizoen deze week met de eerste wedstrijden in de voorronde van de bekercompetitie.

Het eerste damesteam zal hiervoor op dinsdag 14 september afreizen naar Vinkeveen om het op te nemen tegen Atalanta dames 1. Het team van de nieuwe trainer en coach Gerrit Bogaard is behoorlijk veranderd van samenstelling en zal naast de beker dit jaar wederom uitkomen in de Promotieklasse B. Dames 2 speelt zaterdag 18 september voor de beker, thuis in De Groenswaard om 15.15 uur tegen Move Dames 1 uit Volendam. Dit team staat eveneens onder leiding van een nieuwe trainer/coach: Benno van de Meent en komt in de reguliere competitie uit in de 1e Klasse C.

FotoD12010

Dames 1: 2010 – 2011

De andere vijf teams van Be Fair die zijn ingeschreven voor de Nationale Beker spelen in oktober/november de eerste wedstrijd. Wel start de reguliere competitie voor alle teams van Be Fair tegelijkertijd. In de week van 20-26 september mogen de competitie spelende leden het weer gaan opnemen tegen teams uit de regio Gouda, Den Haag en Utrecht.

Dit jaar heeft de Waddinxveense club 4 damesteams, 4 herenteams en 4 recreantengroepen onder haar hoede, die voornamelijk in sporthal De Groenswaard aan de Wingerd trainen en spelen. Een klein groepje dames traint en speelt in een samenwerkingsverband met een team van Agon uit Boskoop. Ditzelfde geldt voor een aantal jongens A-jeugdleden van Be Fair, die net als in het vorige seizoen trainen en spelen met jongens in en uit Boskoop. Daarnaast beschikt Be Fair ook nog over een groot C-jeugdteam, dat bestaat uit jongens en meisjes van 12-13 jaar. Zij trainen en spelen wel in Waddinxveen. Naast deze jeugd- en seniorenteams is er ook nog een groep mini’s dat elke maandagavond enthousiast aan de slag gaat met het Cool Moves Volley-principe. Hierbij wordt in 6 stappen op een speelse en dynamische manier de basis van het volleybalspel geleerd aan kinderen van 6-12 jaar.

Bij Flam Haarden Be Fair is er dus voor iedereen de mogelijkheid om te volleyballen; van jong tot oud, van fanatiek tot recreatief. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met deze actieve sport? Neem dan contact op met Yvonne van Tol (0182-616393) of via befair@zonnet.nl. We kijken dan, in overleg, waar je het beste mee kunt trainen.