Even voorstellen aan….. Ed Prosperi

Wie ben je?
Mijn naam is Ed Prosperi, getrouwd met Margreet en samen in het bezit van 5 kinderen (met aanhang) en dat maakt 10 stuks in totaal.

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Ik zit nu ongeveer 27 jaar op het voormalige AGON en maak nu deel uit van de niet competitie spelende recreanten.

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Ik heb geen speciale positie ik ben all round zeg maar.

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Ik denk dat mijn mooiste eigenschap vriendelijkheid is.

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Op dit ogenblik doe ik niet zo veel meer binnen de vereniging ik ben (invallend) scheidsrechter en regel samen met Mario de barbezetting in de Plataan. Voorheen in het bestuur gezeten, materiaal commissaris geweest, TC gedaan, in de jeugdcommissie gezeten en ik ben altijd wel in voor hand en spandiensten. Ik weet niet of het handig is om te weten wie ik ben, maar ik vind het wel leuk om veel mensen te leren kennen in onze nieuwe vereniging.

Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?
Ehh nee geloof ik niet, ik ben na een herseninfarct een aantal jaren geleden vrij veel “kwijt” uit m’n geheugen dus….

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
Ik wil graag Maaike en Mario een compliment geven voor het organiseren van ons geweldige openings feest en dat op zo’n korte termijn.

Heb je nog iets dat je zou willen delen of vragen aan de Timios leden?
Zoals je hierboven al gelezen hebt doe ik iets voor de barbezetting van de Plataan, we (Mario en Ik) zijn veel aan het lobbyen om zo veel mogelijk senior spelers te krijgen voor de bar. Tot op dit moment zijn er alleen nog oud AGON spelers barlid. Hoe meer personen er mee doen hoe minder vaak je aan de beurt komt, we houden rekening met wensen en dagen dat de mensen per se niet kunnen/willen draaien.

Ieder nieuw barlid krijgt de eerste ke(e)r (en) een uitleg hoe alles werkt en loopt. Ik zou zeggen geef je naam, mailadres en telefoonnummer door, zodat we je kunnen gaan indelen (proslang@hotmail.com ofmarioprosperi@hotmail.com) Dames sluiten ‘s avonds laat (bijna) nooit af of samen met een heer.

Welke persoon zouden we nog meer allemaal moeten leren kennen?
Ik heb bij het optuigen van de Plataan voor het feest, Ruben (achternaam nog niet onthouden)J leren kennen, van hem wil ik wel meer weten.

Het staat je vrij om meer te vertellen als je vragen mist natuurlijk
Ik zou het leuk vinden dat je verplicht van oud AGON naar oud BE-FAIR leden en andersom zou moeten switchen bij deze kennismakingen, zodat de bekendheid vanuit de twee stromen gelijk opgaat.