Wat doe jij voor Timios?

Een grote vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Het waren vrijwilligers die de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt om de fusie voor de start van dit seizoen rond te krijgen. Het waren vrijwilligers die de opening hebben georganiseerd. En zijn vrijwilligers die zorgen dat de teams zijn ingedeeld en alle zaken die op dit moment spelen worden opgepakt.

Je begrijpt, vrijwilligers zorgen ervoor dat Timios een topvereniging wordt. Dus heb jij nog geen taak binnen de vereniging en wil je best iets doen? Laat het weten aan info@timios.nl.

Jeugdhulptrainers
Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar jeugdhulptrainers voor:

  • Meisjes B2, dinsdag Groenswaard 18.00 – 19.30, o.l.v. Floortje Vermeulen.
  • Meisjes C1, maandag Plataan 18.00 – 19.30,  o.l.v. Jos Streng.
  • Jongens C1 mix, dinsdag 17.30 – 19.00, o.l.v. Jochem Vermeulen.

Een jeugdhulptrainer helpt met het op- en afbouwen van de zaal, verzint eventueel samen met de trainer oefeningen, doet oefeningen voor aan het team en/of speelt ballen aan etc. etc.

Ook gezocht

  • Iemand die de wedstrijdverslagen maakt van Dames 1 en deze voor maandagmorgen 10.00 uur naar de plaatselijke kranten mailt.
  • Iemand die deze wedstrijdverslagen en andere geschreven stukken van Timios wil plaatsen op de diverse internet sites van de plaatselijke kranten.

Als je geen vaste taak wil of kan combineren met je thuis of werksituatie, is dat natuurlijk ook prima. Wel word je dan wat vaker ingezet om te tellen (of fluiten) voor of na je wedstrijd. Dit hoor je ruim van tevoren, als je niet kunt is het wel jouw taak om te zorgen dat iemand anders de taak van je overneemt.

Binnenkort ontvangen jullie het wedstrijdprogramma waarop staat wie moet tellen en fluiten en wie zaalwacht heeft. Kijk daar goed op. De eerste wedstrijden (voor de beker) gaan van start op 17 september!