Even voorstellen aan…… Anja Dreschler

Wie ben je?
Anja Dreschler, 22 lentes jong. Geboren en getogen in Waddinxveen.
Één uit een gezin van 6. Ben sinds 2008 werkzaam als leerkracht op verschillende basisscholen. Daarnaast maak ik veel muziek en ben ik zangeres in een band.

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Ik zit nu voor mijn 15e jaar op volleybal bij Be-fair. Ben begonnen bij de mini’s toen ik 8 jaar was. Ik had toen training van Yvonne van Erk. Ik speel nu voor mijn 3e seizoen in dames 1.

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Ik was altijd buitenaanvaller. Toen onze spelverdeelster zwanger raakte heb ik een jaartje als spelverdeelster gespeeld. Later veel op de diagonaal. Deze positie vind ik ook het leukste!

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Behulpzaam en enthousiast

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Ik heb jarenlang trainen gegeven, ben mini coördinator geweest en heb in de jeugdcommissie gezeten. Nu ben ik erg druk met mijn studie dus vind ik 1x in de zoveel tijd tellen even genoeg. De afgelopen maanden heb ik het natuurlijk wel reuze druk gehad om de nieuwe naam van de vereniging te bedenken en het clublied te schrijven! 😉

Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?
Vast wel, maar die vergeet ik liefst weer heel snel!

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
De tc, het bestuur en iedereen die zo z’n best heeft gedaan om de fusie zo goed mogelijk te regelen. Er is daar zoveel tijd en energie in gestoken!  Petje af!

Heb je nog iets dat je zou willen delen of vragen aan de Timios leden?
Wie organiseert het volgende feestje? 😉

Welke persoon zouden we nog meer allemaal moeten leren kennen?
Ik zou dit lijstje wel ingevuld willen zien door Ellen van Bunningen. Zij zit bij mij in dames 1 sinds dit jaar. Maar ik weet nog helemaal niet zoveel van haar!


1 comment for “Even voorstellen aan…… Anja Dreschler

  1. Lisanne Bos
    19 september 2011 at 13:37

    Het volgende feest wordt georganiseerd door de Evenementencommissie! Lijkt het je ook wat? Meld je dan aan via info@timios.nl en help mee leuke feesten en evenementen te organiseren!

Comments are closed.