Fusieplannen Agon en Flam Haarden Be Fair Volleybal goedgekeurd

Tijdens de Ingelaste Algemene Ledenvergadering van Be Fair op woensdag 30 maart jl. en die van Agon op donderdag 31 maart jl. hebben de leden van beide volleybalclubs positief gereageerd op het  gepresenteerde Fusieplan van het Bestuur en de Fusiecommissie. Op korte termijn worden de eerste stappen gezet ter uitvoering van het fusieplan met als doel de fusie afgerond te hebben voor de aanvang van het nieuwe seizoen.

Noodzaak
De volleybalverenigingen uit Boskoop en Waddinxveen zijn al sinds mei 2009 aan het overleggen over een mogelijke fusie tussen beide verenigingen. Zij achten dit noodzakelijk om in de toekomst een solide vereniging te creëren die een gevarieerd volleybalaanbod kan bieden in de regio. Met concurrerende verenigingen als Nesselande, Vollingo en Castellum om de hoek en een verregaande individualisering van de sport in het algemeen, is het noodzaak om de handen ineen te slaan. Door een fusie ontstaat er een volleybalvereniging van ongeveer 300 leden en kan er daarom op elk gewenst niveau gevolleybald worden. Sponsor Flam Haarden en Kachels uit Moerkapelle is natuurlijk ook aanwezig in de nieuwe Fusievereniging.

Eindfeest
Zaterdag 16 april aanstaande zal bij Flam Haarden Be Fair vanwege de naderende fusie in het teken staan van een stukje nostalgie. In sportzaal De Groenswaard zal afscheid genomen worden van vele jaren Be Fair Volleybal. Een ieder die zich op welke manier dan ook betrokken voelt bij Be Fair wordt van harte uitgenodigd om op 16 april de laatste wedstrijden van de club als ‘Be Fair Volleybal’ te bekijken: oud-leden, huidige leden, Agon spelers, scheidsrechters, trainers etc. kunnen de gehele dag (vanaf 13.00 uur) kijken naar diverse volleybalwedstrijden. Om 16.30 uur speelt heren 1 haar laatste thuiswedstrijd in de huidige samenstelling en na afloop van deze wedstrijd zal er in bar/restaurant De Point een toost uit worden gebracht. Liefhebbers kunnen vervolgens genieten van een buffet en een Eindfeest met als thema: zwart/wit, de oorspronkelijke kleuren van Be Fair.

Voor meer informatie of opgeven voor het buffet: befair@zonnet.nl of http://www.befair.nl/site/