Nieuwsbrief: Fusie, kampioenen en hulp gezocht voor bedrijfsvolley!!

Fusienieuws
Afgelopen woensdag 30 maart is er tijdens de Ingelaste Algemene Ledenvergadering van Flam Haarden Be Fair positief gereageerd op het gepresenteerde Fusieplan. Een dag later, op donderdag 31 maart, hebben ook de leden van Agon hun goedkeuring gegeven aan het verder uitwerken en concretiseren van dit Fusieplan.

Op korte termijn zullen daarom de eerste stappen gezet worden ter uitvoering van het plan met als doel de fusie afgerond te hebben voor de aanvang van het nieuwe seizoen.
Mochten er vragen zijn over fusiezaken, kunnen jullie terecht bij befair@zonnet.nl

Meisjes C  Flam Haarden Be Fair Kampioen
Lees hier meer.

Flam Haarden/Be Fair Volleybal behaalt kampioenschap in de gemengde recreantencompetitie.
Lees hier meer.

Hulp gezocht bij het bedrijfsvolleybal!
Vanaf volgende week is de sportzaal weer elke woensdag gevuld met enthousiastelingen die met hun collega’s een balletje komen slaan. Op woensdag 6 april spelen de onervaren teams, op woensdag 13 en 20 april de minder ervaren en tenslotte op woensdag 27 april strijden ervaren teams om de wisselbeker.
Al deze teams komen voor een avondje gezelligheid en op de laatste avond zeker voor de beker.

Maar op deze avonden hebben wij hulp nodig, hulp bij het tellen en fluiten van de wedstrijden.

Zouden jullie ons één avond willen helpen om alle teams een zo leuk mogelijke avond te bezorgen? Meld je aan via befair@zonnet.nl .Wij zijn al uit de brand als een aantal leden een avond komen helpen! Groet, Peter Dekker en Jolanda Claassen

Succesvolle Mini & Jeugddag bij Flam Haarden Be Fair Volleybal
Lees hier meer.