Be Fair Volleybal behaalt kampioenschap in de gemengde recreantencompetitie

Dinsdag 29 maart wist Recreanten Be Fair 2 met 3 – 1 DVC uit Driebruggen te bedwingen. Daardoor  kan het kampioenschap hen niet meer ontgaan. De grootste rivaal dit jaar, Benschop werd in een  onderlinge strijd 2 maal verslagen.  Door hier en daar een verliespuntje extra te incasseren stond Benschop afgelopen dinsdag op de benodigde achterstand van 12 punten en kan Be Fair Volleybal de kampioensbeker met één wedstrijd te spelen niet meer ontgaan.

En als één van de spelers dan de wedstrijd mag beslechten met een ace en daarmee na 34 jaar lidmaatschap van Be Fair een eerste kampioenschap mag vieren in het laatste Be Fair-jaar,  is het plaatje compleet.

Dit jaar moest het echt  gebeuren vond Be Fair 2. Zij wilden kampioen worden!
Waarom? Omdat Be Fair Volleybal mogelijk opgaat in een nieuwe vereniging, als de beoogde fusie met Agon in Boskoop doorgaat . Dan is de  kans verkeken om als Recreanten Be Fair 2 toch nog een keer het kampioenschap te mogen smaken.

Met twee nieuwe spelers in de gelederen; een spelverdeelster en een volleybalacrobaat was dit jaar net dat stukje meer ‘body’ aanwezig om het kampioenschap te ambiëren.

In de recreantencompetitie mag het tempo misschien een tandje lager liggen maar het gaat  er niet minder fanatiek aan toe. In de Regiocompetitie komen een aantal recreantenteams elkaar jaar in jaar uit tegen. En steeds 2e worden is ook niet’ je van het’,  dat was tot dit jaar vaak het lot van het 2e recreantenteam van Be Fair.
Een recreantenteam bestaat uit minimaal 3 dames en 3 heren. Meerdere spelers hebben het zaterdag volleybal jaren geleden verruild voor fanatiek recreatief volleybal.

En als je dan in het,  mogelijk, laatste jaar als Be Fair Volleybal het kampioenschap binnenhaalt wil je dit vieren! Be Fair Volleybal mag in ieder geval nog 1 kampioensbeker bij plaatsen in de prijzenkast van 2011.