Trainers informatie avond met aanvullend Fysio bijeenkomst door Praktijk Joosten

Beste mini- en jeugdtrainers van Timios,

Elk jaar proberen we aan het begin van het seizoen een korte informatieavond te houden voor onze mini- en jeugdtrainers. Dit zodat we onder andere weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

We hebben deze Trainers Informatieavond voor dit jaar gepland op: woensdag 16 oktober van 19.45-20.30 uur in een zaaltje in de Plataan in Boskoop.

Voor de Informatieavond willen we jullie alvast vragen om voor ons een e-mailadres overzicht van je team te maken met de mailadressen van de spelers, maar vooral ook van de ouders!

Het blijkt namelijk dat niet alle (jeugdige) leden de Nieuwsbrief goed lezen en alle informatie aan hun ouders doorgeven.

Verder kun je in bijgevoegde agenda lezen wat we nog meer willen bespreken.

Ook zal het Technische Beleidsplan van Timios besproken worden. Deze is gemaakt om te trachtten iedereen binnen onze vereniging dezelfde technieken aan te leren.

Hierbij zal Jan Zaal ons ook gaan helpen. Hij heeft op 7 september jl. al een clinic gegeven en wil jullie graag verder op weg helpen! Tijdens de Informatieavond vertellen we hoe dat kan.

Aansluitend aan de Trainers Informatieavond willen we jullie uitnodigen voor een Fysio-bijeenkomst georganiseerd door Praktijk Joosten van 20.30-21.30 uur.

Praktijk Joosten verzorgt momenteel al zo’n 2 jaar op donderdagavond de mogelijkheid om in de Groenswaard vragen te stellen over bepaalde klachten/blessures bij de volleybalsport en ondersteunt daarnaast dames en heren 1 door het geven van bepaalde spiergroepoefeningen.

Praktijk Joosten staat open voor elke vorm van samenwerking en zij wil Timios graag steunen door ook de mini’s/jeugd (en hun trainers) handvatten te bieden om blessurevrij te sporten!

Graag ontvangen we van jullie dan ook vragen die jullie aan Praktijk Joosten willen stellen, zoals:

          welke krachtoefeningen kan ik bij welke leeftijdscategorie doen (mini’s – jeugd)?

          Hoe voorkom ik enkelblessures?

          Wat zijn veel voorkomende klachten bij jeugdige sporters en hoe herken ik ze?

Heb je zelf specifieke vragen, laat het ons dan even weten via .

We hopen c.q. verwachten dat alle mini- en jeugd (hulp)trainers aanwezig zullen zijn tijdens de Informatieavond & Fysio-bijeenkomst.

Mocht je echt niet kunnen, meld je dan even af via .

Alle andere Timios-trainers (van de senioren & recreanten) zijn overigens ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de Fysio-bijeenkomst o.l.v. Praktijk Joosten.

We verwachten jullie dan om 20.30 uur in de Plataan.

Agenda bijeenkomst