Teamuitje 1: Start van het seizoen van Dames 1 (29 augustus jl.)

Omdat Dames 1 niet alleen een behoorlijk nieuw team heeft, maar ook een nieuwe trainer, zijn we dit seizoen begonnen met een kennismakingsbarbecue.

Zo zaten op vrijdag 29 augustus jl. Andre Hoving, Hester Faber, Suzanne Blom, Ellen van Bunningen, Rienke Fijn, Juul van Amstel, Jitske Uitenbroek, Angela Dijkstra, Sylvana Twilt, Emma Dorsman en Lieke Meijvogel bij Yvonne van Tol in de achtertuin te genieten van de bbq-kunsten van Ron.

Aangevuld met de vaste meetrainers Marbeth de Mik en Eline Kamerman hebben we verschillende teamzaken doorgesproken en afspraken gemaakt.

teamuitje-dames-1_1

teamuitje-dames-1_2

Eén van de leukste nieuwe afspraken is dat we een ‘ace’-pot gaan bijhouden; iedere keer dat een speelster een ace scoort (direct servicepunt of via een ketser) moet de rest van het team 10 cent betalen. Ook de coach en de libero kunnen geld ‘verdienen’, door een TO te nemen waarna de tegenstander fout serveert of door een ultieme reddingsbal. Van dit bedrag gaan we aan het einde van het seizoen gezellig met elkaar uit eten en neem maar van ons aan: dat bedrag loopt snel op!

Misschien een leuk idee voor andere teams?

Naast het officiële gedeelte was er later op de avond ook nog tijd om elkaar als persoon beter te leren kennen door een aantal vooraf opgeschreven stellingen. De grootste blunders, fraaiste valpartijen en meest genante momenten uit ieders leven zijn inmiddels gedeeld.

Nu maar hopen dat dit alles punten gaat opleveren!