Timios Beach Openingstoernooi 2019 voor mini’s, jeugd en senioren

De temperaturen lopen al op en het beachen kan beginnen! We hebben er alle vertrouwen in dat het ook op het openingstoernooi mooi weer zal zijn. Het openingstoernooi is dit jaar gepland op zaterdag 25 mei. Van vorige jaren weten we dat er fel gestreden wordt maar wel op sportieve en gezellige wijze!

Net als vorig jaar willen we de ochtend reserveren voor activiteiten en wedstrijden voor ouders, mini’s en jeugd. Vorig jaar was het een groot succes, dus ook dit jaar beginnen we met een Ouder/Kind toernooi voor mini’s of C-jeugd met hun ouders.
Inschrijving vindt plaats per koppel.

Daarna volgt een jeugdtoernooi 2 tegen 2 voor de A, B en C-jeugd. Je mag inschrijven als meisjesteam, jongensteam of mixteam. Aan de hand van de inschrijvingen kijken we hoe we gelijkwaardige niveaus tegen elkaar kunnen laten strijden. Er zijn leuke prijzen te winnen!
Inschrijving vindt plaats per koppel.

In de middag starten we met een toernooi voor de senioren en A en B-jeugd. De jeugd kan zich inschrijven voor zowel het jeugdtoernooi als voor het seniorentoernooi. Mocht het toernooi hierdoor te vol worden dan zal gevraagd worden een keuze te maken tussen beide. Net als vorig jaar vindt de inschrijving voor dit toernooi plaats per individu. De wedstrijdkoppels zullen per wedstrijd door de organisatie worden samengesteld. Aan het einde van de dag worden de personen met de meeste punten King en Queen of Timios Beach!
Inschrijving vindt plaats per persoon.

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue bij het Beach House. Tijdens de barbecue kan er uiteraard nog gezellig beachvolleybal worden gespeeld.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30‑11:30 Ouder/Kind toernooi
11:00‑13:30 Jeugdtoernooi voor A, B en C‑jeugd
14:00‑18:30 Seniorentoernooi (en A‑jeugd)
ca. 18:30 Barbecue

Wil je meedoen? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.