Timios “kamp” 2021

We zijn alweer een week verder, maar wat kijken we met een heerlijk gevoel terug op afgelopen zaterdag! Zaterdag 10 juli was het namelijk eindelijk zover; De Timios Jeugddag! Na een hele lange tijd is een groot deel van de mini’s en jeugd eindelijk weer bij elkaar gekomen en wat hebben we genoten!

   

 

Ondanks dat we ook dit jaar niet op kamp zijn gegaan, voelde deze zaterdag echt als een ouderwetse kampdag. De hele dag door kampspellen doen; van het  oh zo bekende marshmallows bouwen tot het nieuwe witte sokken spel. Flessenvoetbal en potjes volleyballen met als afsluiter een lekkere barbecue. Dit jaar dan alleen niet op het vertrouwende kampterrein, maar op Timios beach.

           

 

 

 

Het organiseren van deze dag laat maar weer zien hoe erg iedereen er van kan genieten om weer bij elkaar te zijn. Volleybal brengt de mini’s en de jeugd samen.

We kijken uit naar volgend jaar. Dan mogen we hopelijk gewoon weer een heel weekend op kamp en kunnen we allemaal genieten van niet één maar drie van deze fantastische dagen!