WE GAAN WEER BEACHEN !

Hoelang is het alweer geleden dat jullie een volleybal hebben aangeraakt? Vast niet meer sinds december, toen we nog met 4 tegelijk mochten trainen. En nu zijn we alweer bijna 16 weken verder en wie weet hoe lang het nog zou kunnen gaan duren, mag het zeggen! Maar gelukkig wordt het weer steeds beter en kunnen we nu wel buiten volleyballen: op het zand; op de Beach!

Vanwege de nog geldende Corona-maatregelen kunnen t/m 15 maart as. alleen leden t/m 26 jaar zich weer gaan uitleven. Vanaf 16 maart mogen ook volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal vier mensen zich in het zweet te werken. Voorwaarden is wel dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Vanaf nu kan er dus weer gebeached worden en houden we de richtlijnen van NOC/NSF en de aanvullingen van de Nevobo voor outdoor volleybal natuurlijk aan. Daarvoor zijn verschillende protocollen opgesteld. Deze zijn hieronder te vinden en te lezen door op de link te klikken.

Jeugd

Volwassenen

Doordat de naastliggende sporthal ondertussen geheel buiten gebruik is, hebben we op de Beach helaas voorlopig nog geen elektriciteit en water! Hou daar rekening mee! Dit is ook de reden dat we vooralsnog nog geen Beach-lidmaatschap voor Timios-leden in rekening zullen brengen.

Alle leden hebben dus vanaf 16 maart recht op toegang tot de beachvelden, beachtraining en het gebruik van netten en ballen in het geval van vrij spelen. Ook niet-leden kunnen als introducée tijdelijk gratis gebruik maken van de beachvelden.

Toegang tot de beachvolleyballocatie

De beachlocatie is in principe altijd op slot. Tenzij er al anderen aan het beachvolleyballen zijn, moet de sleutel van het hek worden opgehaald. Er zijn vijf sleuteladressen:

  • Michael van Maaren 06-2152 7457, Distelveld 18, Waddinxveen
  • Bas Huising 06-1483 6947, Vogellaan 77, Boskoop
  • Milan Merkus 06-3043 8071, Veenkade 26, Waddinxveen
  • Ronald de Rooij 06-2043 7845, Elisabeth Hoeve 26, Gouda

In het geval je een sleutel mee hebt gekregen, zorg je dat alle toegangen weer worden afgesloten bij vertrek en de sleutel weer op het sleuteladres wordt afgegeven.