Degradatie Dames1 een feit

Afgelopen zaterdag kon Koophuis Be Fait geen vuist maken tegen Protos 1. Alleen 3-0 winst was voldoende om degradatie te kunnen ontlopen. In de eerste set ging de strijd lang gelijk op maar Protos speelde met meer overtuiging en won de set met 20-25. Koophuis Be Fair wist toen dat degradatie een feit was. In de volgende sets speelde Koophuis voor de eer.

Met 25-17, 25-21 en 31-29 wist Koophuis wel de wedstrijd te winnen. Door deze winst staat Koophuis Be Fair als nummer 1 in de opvulvolgorde, dat wil zeggen dat bij terugtrekking van een team Koophuis de vrije gekomen plek mag opvullen in de regiodivisie. De kans hierop is echter zeer klein. Koophuis Be Fair zal volgend jaar dan ook uit komen in de promotieklasse. Coach Gert Koele had vooraf al besloten te stoppen met het coachen van de dames, na twee en een half jaar. De nieuwe trainer voor de dames is nog niet bekend, er wordt hard aan gewerkt door de TC.

Zaterdag 17 mei zijn nog drie jeugdige speelsters van het eerste dames team in actie. Samen met andere jeugdige speelsters van Koophuis Be Fair staan zij in de bekerfinale. Het meisjes A team speelt om de beker tegen VSTS A1 uit Bodegraven. In Bergambacht, sporthal de Waard wordt om 18.00 uur gespeeld. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden, Publiek is dan ook van harte welkom!!!