Clinic (jeugd)trainers Peter van den Berg

Woensdag 12 mei zal Peter van den Berg in Woerden een clinic geven voor alle trainers uit regio Mid-West. In deze eerste clinic worden de technieken van de serve, pass en set-up behandeld. De technieken zullen worden gedemonstreerd door de regio A plus groep uit regio Zuid-West. Hierbij worden vele technische en didactische aanwijzingen gegeven die u zelf natuurlijk ook goed kunt gebruiken bij uw eigen trainingsgroep. Ook worden er oefeningen gedaan waarin de accenten getraind kunnen worden.

Deze clinic is bedoeld om u als trainer nieuwe inzichten en ideeën te geven. U zult actief bij de clinic betrokken worden en er zal tijd genomen worden om de verschillende werkwijzen toe te lichten. In de demonstratiegroep staat individuele scholing voorop, waarmee een team gesmeed kan worden. Een unieke kans dus voor de trainers uit regio Mid-West!

Het leuke is dat deze 2,5 uur durende clinic gratis bijgewoond kan worden! Wel willen wij u vragen het aanmeldformulier in te vullen, zodat wij u eventueel voor- en achteraf nog documentatie toe kunnen sturen.

De clinic zal gegeven worden door Peter van den Berg, voormalig bondscoach van Jong Oranje. Momenteel traint hij onder andere Jongens A van Rijnmond Volleybal, is hij trainer van de Volleybalschool in Dordrecht en traint hij ook nog Regio A-plus met talenten uit het hele land.
Naast Peter van den Berg assisteert Lennart Mijnans bij de clinic. Lennart is onder andere al een aantal jaar assistent trainer bij rayon- en regioselecties.

Alle informatie op een rijtje:
Datum: Woensdag 12 mei 2010
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: Thijs van de Polshal, Jozef Israelslaan 58, 3443 CT Woerden
Kosten: geen
Minimaal aantal deelnemers: 30 personen
Kledingadvies: neem zaalschoenen mee
De hal en kantine zijn vanaf 19:00 uur geopend.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 mei via dit aanmeldingsformulier https://www.formdesk.nl/Nevobo/West_clinicPvdBerginschrijfform.

Tot op 12 mei!