Nieuwsbrief: Taken voor leden en Time Out

Taken voor de leden
Er zijn een aantal mensen binnen de vereniging die heeeeeel veeeel doen. Denk aan de scheidsrechters, de mensen van de administratie, financien en zaalhuur, mensen die de sponsors binnenhalen, mensen die zorgen dat het elke zaterdag goed loopt en mensen die elke week anderen training staan te geven.

Er zijn ook mensen die NIKS doen voor de vereniging…. Het ENIGE wat hen gevraagd wordt is om een paar keer per seizoen, voor of na de eigen wedstrijd te fluiten of te tellen. Heel vervelend dus als je hiervoor dus niet op komt dagen……. afgelopen zaterdag heeft een team zelf moeten tellen omdat er gewoon NIEMAND was……….
Mensen dit kan echt niet!!!!! Het wedstrijdschema is bekend, daar staat op welk team of teamlid wat moet doen, doe het dan ook! Trainers, coaches en aanvoerders, wij gaan ervan uit dat jullie hier de desbetreffende teamleden ook op wijzen!

Voor de duidelijkheid: aanstaande week hebben D4 en D1 zaalwacht. Ernst Jan (H1), Johan (H1), Marleen (D1) een scheids uit D1, Wim Streng en Jessica (D4) hebben tel en fluitbeurten. Als je niet kunt, regel je iets met je team. De wedstrijden zaterdag beginnen om 14.30 uur.

Time Out

De deadline voor de Time Out is 22 november. Ook hiervoor geldt dat een aantal leden zich hebben opgegeven om in plaats van te tellen de taak op zich te nemen om de Time Out te vullen. Behalve wedstrijdverslagen die wekelijks via Ronald en Yvonne de kranten ook bereiken, hebben we nog niet veel leuke weetjes van nieuwe mensen, teams die zich voorstellen, tips die je kunt delen, moppen en raadsels binnen gekregen. Dus, ook hier, laten we er met zijn allen een dikke Time Out van maken!!!!! Kom maar op met die kopij!!!!

Even een overzicht

Flam Haarden Be Fair is het seizoen goed begonnen. Afgelopen week was er winst voor H2, JC1, MC1, H4, H1, D3 en H3. De andere teams hebben niet gespeeld, moeten hard knokken of sprokkelen langzaamaan wat puntjes bij elkaar. Maar gezien de promoties van het afgelopen jaar en de wisselingen in de teams kan gesteld worden dat Be Fair lekker draait. Ga zo door!!!