Nieuwsflits: De eerste kampioenen!!! en meer…

Hoera, THEY DID IT!!!! Heren 2 is kampioen!!!! Eigenlijk waren ze het afgelopen week al doordat de nummer 2 zo onhandig was een punt te laten liggen….. relaxed de wedstrijd in dus afgelopen zaterdag maar zeker reden voor een feestje!!! Heren 2 is nu twee keer op rij kampioen en zal volgend jaar in de 2e klasse gaan spelen. Gefeliciteerd mannen, we zijn trots op jullie!!!

Dames 3 is ook nog in de running om kampioen te worden. Als aartsrivaal Agon zijn laatste wedstrijden blijft winnen, en onze dames dit ook blijven doen, kunnen zij op 10 april thuis het “goud” behalen. Mocht Agon aanstaande vrijdag 2 puntjes morsen, en dames 3 wint deze zaterdag wel, is het kampioenschap al in the pocket!!! Maar goed, Agon is nog goed bezig voorlopig. Helaas, want maandag aanstaande is hetzelfde team van Agon de tegenstander van ons Dames 2 team. De halve finale van de beker wordt om 19.45 in de Groenswaard gespeeld, graag zien we veel mensen aan de kant zitten die heel hard voor hen juichen natuurlijk! Be Fair!!! Be Fair!!

Wie er ook nog in de halve finale van de beker staan zijn onze Jongens A1!!!! Zij spelen de halve finale beker op 31 maart om 20.00 uur in Noordewesterhal (Buytenparklaan 6 2717 AX) te Zoetermeer. OOK zij kunnen wel support gebruiken!!!!

Maar we zien iedereen graag bij de laatste wedstrijden om alle teams aan te moedigen natuurlijk.
Verder staat op het programma voor de komende periode de enqueteformulieren, die dit jaar voor het eerst digitaal zullen verschijnen. Verder start het bedrijfsvolleybal in april, zien we nog steeds graag veel stukjes voor de Time Out (voor 21 april) en gaan we het seizoen natuurlijk feestelijk afsluiten op 17 april bij Job!!!!

Vriendelijke groet,

Flam Haarden Be Fair Volleybal
www.befair.nl