Even voorstellen aan…. Bas Huising

Wie ben je?
Hoi Timios en andere lezers. Ik ben Bas Huising, 22 jaar en studeer Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Momenteel speel ik mijn vierde seizoen volleybal en dat mag ik doen in het eerste herenteam. Na twee jaar vijfde klasse te hebben gespeeld en daar 1x kampioen te zijn geworden ben ik naar de derde klasse overgeplaatst, waarna ik nu in de eerste klasse uit de voeten probeer te komen.

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Ik speel op het midden wat op zich natuurlijk de mooiste positie is die je kan bedenken. Mijn mooiste volleybalherinnering is toch het moment dat Bobbie mij belde met de mededeling dat ik het mocht gaan proberen in het eerste, al komt het kampioenschap in de vijfde klasse ook wel in de buurt.

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Ik denk dat mijn mooiste eigenschap mijn eerlijkheid is. Ik kan slecht liegen en daar zijn ze in heren een ook wel achter. Als iemand aangeeft dat de bal touché was, dan wordt diegene al gauw Bas genoemd.

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Ik ben trainer van het meisjes 1 team in de vereniging. Daarnaast draai ik af en toe bardiensten, die af en toe tot in de vroege uurtjes duren… Dus als je nog eens zin hebt in een drankje, kom naar de plataan en help de vereniging aan een extraatje.

Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?
Iedereen blundert natuurlijk, dus ik ook. Ik mocht van de week in de tweede set beginnen, maar die had ik niet helemaal verwacht. Van de zenuwen vergeet ik de ritsjes van mijn broek los te maken, wat natuurlijk leidt tot het heel moeilijk uittrekken van mijn broek. Het was aan de kant dus wel duidelijk dat er een beetje zenuwen in mijn lichaam zaten.

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
De vereniging kan natuurlijk niet bestaan zonder vrijwilligers. Zoals iedereen wil ik dan ook de mensen bedanken die zich hebben ingezet om van de twee verenigingen er een te maken. Maar natuurlijk ook de vrijwilligers die er altijd zijn om te fluiten of achter de bar te staan. Zonder deze vrijwilligers kunnen de sportavonden niet zomaar plaatsvinden. Bedankt allemaal!

Heb je nog iets dat je zou willen delen of vragen aan de Timios leden?
De vrijdagavonden in de Plataan worden al steeds beter bezocht, maar er kunnen heel veel mensen op de tribunes zitten en ze zitten nog lang niet vol. Kom af en toe eens gewoon de vereniging aanmoedigen.

Welke persoon die je hebt ontmoet binnen de nieuwe vereniging zouden we nog meer allemaal moeten leren kennen?
Ik kom Jochem Vermeulen meerdere keren per week tegen en begin hem dus steeds beter te leren kennen, maar ik vind dat de rest van de vereniging hem ook wel eens mag leren kennen.