Timios Beach

Velen van jullie weten het misschien al. Timios beschikt sinds kort over een eigen beachvolleybalveld. Het veld ligt naast Tenniscentrum Waddinxveen vlak naast zwembad De Sniep. In samenwerking met Jeroen Baars, de eigenaar van het Tenniscentrum, is een bak aangebracht waarop een beachvolleybalveld kan worden opgezet.

Het is weliswaar veel te laat in het seizoen maar toch is het nog heel goed mogelijk, zeker als de zon zich nog even laat zien, het beachveld te gaan proberen. Afgelopen donderdag heeft een groep mannen van de eerste teams het veld in gebruik genomen en dat is zeer goed bevallen!

Wil je zelf een keer gaan beachvolleyballen? Dat kan! Het is wel de bedoeling dat je het veld reserveert door even te bellen met Tenniscentrum Waddinxveen (0182-618164). Daar kunnen ze je vertellen wanneer er mogelijkheden zijn. Voor leden van Timios is het spelen op het veld gratis. Het Tenniscentrum beschikt over kleedkamers, toiletten en een bar.

Op dit moment is het zo dat je zelf even het net op moet zetten (echt niet ingewikkeld). De bedoeling is dat we volgend zomerseizoen naar een vaste opstelling gaan en de mogelijkheden van het beachvolleybalveld optimaal gaan benutten zodat we naast het ene veld wat er nu ligt heel snel een tweede veld aan kunnen gaan leggen zodat heel Timios ook in de zomermaanden topfit kan blijven door wekelijks een balletje te beachvolleyballen vlak in de buurt. Ook biedt de locatie uitstekende gelegenheden voor leuke party’s!

Tot ziens op het beachvolleybalveld!

Agenda

  • 15 augustus: start trainingen
  • 27 augustus: opening seizoen
  • 16 september: start bekerseizoen
  • 23 september: start competitie