Amerikaanse Volleybal Showcase en Coaching Clinic in mei, Den Haag

Op zondag 29 mei organiseert UStudy een uniek internationaal volleybal evenement voor getalenteerde volleyballers/sters die interesse hebben om in de VS verder te studeren in combinatie met volleybal in een college varsity team.  Amerikaanse top coach Eduardo Fiallos uit Colorado geeft de deelnemers training en een persoonlijke evaluatie.

Daarnaast spelen zij wedstrijden en krijgen zij informatie over het traject voor aanmelding bij een college team in de VS. De showcase is bedoeld voor jongens en meiden die vanaf augustus 2012 of 2013 in de VS willen studeren en volleyballen. Inschrijving staat open voor deelnemers vanaf 13 jaar.

Op vrijdagavond 27 mei organiseert UStudy een unieke Coaching Clinic met Eduardo Fiallos. Aandacht wordt besteed aan de Amerikaanse stijl van coachen.

Beide evenementen worden georganiseerd door UStudy in Voorburg, Nederlands adviesbureau voor studie in de Verenigde Staten. Ondersteuning wordt verleend door volleybal clubs Kalinko in Den Haag en Front Range Volleyball Club in Colorado, VS.

Met vriendelijke groet,
Het UStudy-team