Instuif afgelopen zaterdag

Afgelopen zaterdag 2 april heeft volleybalvereniging Flam Haarden Be Fair een geslaagde Instuif georganiseerd in sportzaal De Groenswaard in Waddinxveen. Dit evenement werd georganiseerd voor alle kinderen van de groepen 3 en 4 van de Basisscholen in Waddinxveen.

Maar liefst 22 kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar hebben deze ochtend onder begeleiding van diverse mini- en jeugdtrainers op een speelse en dynamische manier kennis gemaakt met het Cool Moves Volleybal. Het CMV is onder andere door de Nederlandse Volleybal Bond ontwikkeld om kinderen in 6 stappen en op 6 verschillende niveaus de basistechnieken van het volleybalspel bij te brengen. Tijdens de Instuif konden de kinderen naar harte lust oefenen met het vangen, gooien en serveren. Aan het einde van de Instuif was er tijd voor een echte volleybalwedstrijd tegen elkaar op een miniveldje. Alle kinderen die hebben meegedaan aan de Instuif kregen na afloop een kleurplaat van het CMV en een aantal ballonnen mee naar huis om thuis te kunnen gaan oefenen.

Interesse?
Iedereen die geïnteresseerd is in het minivolleybal kan vrijblijvend een keer meedoen tijdens een echte minitraining op de maandagavond (alleen niet in de vakanties). Maar ook oudere jeugd mag natuurlijk gratis een reguliere training bijwonen. Voor meer informatie mailt u even naar befair@zonnet.nl.