Nieuwsbrief: Burundi missie en data

C jeugd acteert in instructie DVD Burundi

Jaap Akkerhuis is sinds 1998 in Afrika actief bezig met sportontwikkeling ‘Volleyballen in plaats van vechten’. Momenteel is hem gevraagd een instructie DVD te maken voor minivolleybal voor Burundi en omstreken. De C-jeugd van Agon en Be Fair fungeren hierin als acteurs. De dvd zal oefenmateriaal opleveren voor docenten en trainers zodat zij zelfstandig met de kinderen kunnen trainen in het volleybal en aan techniek.

Als je meer wilt lezen over het project van Jaap Akkerhuis, zie http://beleving.files.wordpress.com/2011/02/20110209-projectbeschrijving-film-burundi-eo.pdf

 

Nog een kleine anderhalve maand te gaan….

De afgelopen week hebben een aantal heren en jongensteams goede zaken gedaan en hun sportieve inspanningen omgezet in winst (Heren1, 2, 4 en jongens A). Met dank aan Jochem Vermeulen die de ondankbare taak op zich nam om weer eens in te vallen als scheidsrechter toen de Nevobo scheidsrechter niet kwam opdagen. Een aantal teams hebben de punten hard nodig om niet te degraderen dit jaar. Aanstaande zaterdag komen er weer veel teams thuis in actie dus aanmoediging is van harte welkom. Inmiddels wordt er hard gewerkt achter de schermen aan de fusie en alles wat dit verder met zich meebrengt en betekent. De 30ste maart gaan we in de ALV hierover spreken en wordt de goedkeuring van jullie voor het fusieplan gevraagd, het is heel belangrijk dat er veel stemgerechtigde leden komen dus. In elk geval zal op 16 april onze laatste wedstrijddag zijn, mogelijk dus de afsluiting van een lange periode en de start van iets nieuws en moois.

Zet 16 april maar in de agenda’s want wat is een afscheid zonder feestje……

En voor die tijd nog even dit:

  • Heb jij nog wat te melden over je team? Mail het door voor de Time Out of de nieuwsbrief!!!
  • Wat zou DE nieuwe naam moeten zijn voor de twee verenigingen? Mail het ons!!!
  • Check regelmatig de website voor de laatste nieuwtjes!