Nieuwsbrief: Laatste nieuwtjes!!!

Fusienieuws
In de afgelopen weken hebben verschillende leden van Agon en Be Fair met elkaar om de tafel gezeten en zijn we weer een stapje dichterbij de daadwerkelijke fusie gekomen. Zo is de naam Timios gekozen, is het nieuwe beeldlogo met bijbehorende clubkleuren al zo goed als klaar en kunnen we bijna de website gaan inrichten. Overigens is van die laatste al een demoversie in de lucht: www.volleybalverenigingtimios.nl!

Lijkt het jou nou leuk om ook wat voor de nieuwe vereniging te betekenen, laat het ons dan even weten. Er zijn verschillende taken die nog open liggen, groot en klein. Je kunt hierbij denken aan het geven van trainingen of het assisteren daarbij, het deelnemen aan bijvoorbeeld de Jeugdcommissie, het volgen van een scheidsrechterscursus of het helpen bij wervingsacties, clinics en feesten. Vele handen maken immers licht werk!

Teaminvulling en trainingen seizoen 2011-2012
De Technische Commissie is al ver gevorderd met het invullen van de seniorenteams en het zoeken naar trainers voor het komende volleybalseizoen. Bij de Recreantenteams zal er niet al te veel veranderen, maar aangezien deze groep steeds groter wordt is de kans wel aanwezig dat er vanaf volgend seizoen ook een Recreantencommissie binnen Timios is. De Jeugdcommissie van Timios is ook druk bezig met een trainingsplanning voor alle mini- en jeugdspelers en hoopt daar snel mee klaar te zijn. Alle leden van Timios zullen daarom zeer waarschijnlijk eind juni een trainingsschema ontvangen van de TC, zodat een ieder weet waar hij/zij aan toe is.

De trainingen voor het seizoen 2011-2012 zullen overigens in week 33 (de week van 15-21 augustus) weer starten!

Gebruik die vrije weken voor het verzinnen van een leuke yell.

Beginfeest!
Op zaterdag 27 augustus 2011 willen we het seizoen knallend openen met een spectaculair Beginfeest voor jong en oud! Dus van mini tot senior, van scheidsrechter tot erelid; iedereen is van harte welkom. Wat we precies gaan doen is nog niet helemaal bekend, maar het zal zeker in het teken staan van sportiviteit, gezelligheid en elkaar beter leren kennen.

Hou zaterdag 27 augustus dus zeker vrij!

Burundi
Een tijdje geleden zijn er instructievideo’s gemaakt voor Burundi, deze zijn terug te vinden op www.startvolleyball.com

Kees Keijzer & Michael van Maaren