Succesvolle Mini & Jeugddag

Zaterdag 2 april stond bij Flam Haarden Be Fair geheel in het teken van de mini’s en de jeugd. In de ochtend werd er begonnen met een Instuif voor de groepen 3 en 4 van de Basisscholen uit Waddinxveen. Dit druk bezochte evenement werd gevolgd door een minicompetitie voor de eigen minileden.

Aansluitend kwam voorzitter Michael van Maaren aan de jongste leden melden dat 2 van hen Mini van de Dag geworden waren. Floortje Marchand en Julian Boom mochten later op de dag ‘meedoen’ met de wedstrijd van hun eigen trainers. Ook het jongens C-team was hierbij en Dylan Degenhardt werd verkozen tot Speler van de Dag, zodat hij bij de wedstrijd van Heren 1 op de bank plaats mocht nemen. Ook kregen deze drie geluksvogels een t-shirt van Be Fair om aan te doen. Na deze leuke mededeling mochten de minileden in bar/restaurant De Point genieten van een bordje patat en begon jongens C aan een wedstrijd tegen Bevoc JC, die eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Op het programma stond ook nog een clinic van een speler van Heren 1 en Dames 1, die door de minileden met veel enthousiasme werd gevold. De kinderen kregen les in smashen en serveren, iets wat ze op de eigen training nog niet oefenen! Na de clinic konden de mini’s en jeugdleden deelnemen aan een volleybalquiz, met vragen over de spelregels van het (mini)volleybal.

Rond 17.00 uur kwam het meisjes C-team terug van hun uitwedstrijd tegen Vollingo. Dit team van coach Floortje Vermeulen was een week eerder al kampioen geworden en voor deze enthousiaste meiden stond er taart en (kinder)champagne klaar, om het kampioenschap te vieren! De beker, bloemen en medailles hadden de meiden al in Gouda in ontvangst genomen.

Flam Haarden Be Fair volleybal is altijd op zoek naar nieuwe mini- en jeugdleden. Wil je eens vrijblijvend een training bijwonen? Meld je dan aan via: befair@zonnet.nl