Volleybalcursisten van Agon en Be Fair geslaagd!

Onlangs zijn in sporthal De Plataan in Boskoop de nieuwe (jeugd)trainers van Agon en Be Fair gehuldigd. Na een cursus van 5 maanden, bestaande uit een theorie- en praktijkgedeelte, mogen Maaike Vos, Angela Dijkstra, Ellen van Bunningen, Gert-Jan Kamerman, Johan van der Heijden, Jos Streng, Marco van den Broek, Martien Grootendorst, Bas Huising, Roy Voskuil (allen van Agon) en Patrick Ropcke en Dorien Dorsman (van Be Fair) zich nu officieel VT 2 volleybaltrainer noemen.

SDC10584

Deze VT 2-cursus, die mede mogelijk werd gemaakt door de Rabobank Gouwestreek, zorgt ervoor dat de Fusievereniging die Agon en Be Fair na de zomer zal vormen kan beschikken over meer dan genoeg gekwalificeerde (jeugd)trainers.

Onder de deskundige en uiterst gemotiveerde leiding van Jan Zandijk van de NeVoBo werd er de afgelopen periode hard gewerkt aan het verbeteren van de technische bagage van de deelnemers. Ook zorgde Jan er met een stuk praktijkbegeleiding tijdens ieders eigen training voor, dat de trainers de afgelopen periode een sterke groei hebben doorgemaakt. Alle deelnemers hebben de cursus dan ook als zeer leerzaam ervaren en gaan volgend seizoen extra gemotiveerd binnen de Fusievereniging aan de slag om het volleybal in Boskoop en Waddinxveen naar een nog hoger plan te brengen.

Wij feliciteren alle deelnemers van harte en hopen dat zij in de toekomst veel plezier beleven van en met het behaalde diploma!

Bestuur en Jeugdcommissie van Agon en Be Fair